maanantai 29. maaliskuuta 2010

Voihan vitriini

Ihan kamalan vaikeita ja elämää suurempia päätöksiä on nyt tehty. Kyseessä ei onneksi ole kenenkään terveys tms. vaan ruokahuoneen vitriini ;-D

Meillä oli iso ristikko ovinen vitriini jota varten säästin jonkin aikaa. Lopulta vuoden etsimisen jälkeen löysin vitriinin, joka sopi meidän kotiin oli tarpeeksi Long Island tyylinen, oli hyvä ja iso ja maksoi melkein yhden etelän matkan verran. Mietin ja ostin, enkä katunut kertaakaan ja pääsimme me sinne eteläänkin ;-)
Tulipalon jälkeen oli selvää, että samanlainen tulisi tilalle ja sellainen tilattiin. Viime kuukausina vaan asia on alkanut mietityttämään, kun tässä ei muuta mietittävää olisi;-) Tai ehkä juuri siksi, tämä on tässä tilanteessa sellainen asia joka me voidaan ihan itse päättää.
Olemme peruneet vitriinin varauksen, ja erityisjärjestelyillä saamme maksamalla summalla ostaa muuta.
Mutta mitä sitten tilalle? Seinä on ISO johon pitäisi saada jotain ISOA rikkomaan pintaa.. Seinälle tulee melkoisen hallitseva tapetti (oikea yllätys-valinta ;-) Ja eteen tulee ruokapöytäryhmä tuoleineen.
Ehkä lipasto jonka päälle iso peili ja pieni vitriini voisi tulla kysymykseen.
Vai tarvitaanko vitriiniä ollenkaan, mikä meillä on sen funktio.. Pitää esillä Mariskoolit ja kivituikut yms. Voi olla ettei vitriiniä tarvita voihan niitä tuikkuja ripotella ympäriinsä. Huoh, näihin tunnelmiin on hyvä päättää postaus ja illemmalla huonekalukaupoille ;-))))

Ruokahuone ennen vanhaan, tässä pohdin tuolien vaihtoa ja pöytäkin sittemmin muuttui


Ja tässä kuukauden takaista lähtötilannetta ruokahuoneesta vasemmalla keittiö ja seinän laidassa ikkuna, tämähän on jo kapselointimaalattu ja levytetty nyt mutta selviää mitä ja minkälaista seinää tarkoitan ;-)


Ja tässä kuvassa sitten ruokahuoneen toinen seinä ja isompi ikkunoista


Lipaston pitäisi olla pelkistetty ja leveä.. Ehkä tämä Ikeasta hmmm...

Tai kenties tämä Kodin1:Peilin pitää taas ehdottomasti olla Ikean hopeinen, selviää vielä miksi ;-)


Ruokapöytä tulee varmaankin olemaan valkoinen melko pelkistetty ja ruokapöydän tuolit mitä ilmeisimmin tummanharmaat kankaiset.

Mukavaa päivää myös teille!

10 kommenttia:

 1. Tuo Ikean on nätti, vaan jo niin kulahtanut kun sitä on kaikilla. Selaahan jotain lehtiä, pörrää netissä. Se oikea tulee kyllä vastaan...pidetään silmät auki...

  VastaaPoista
 2. H: Olet kyllä oikeassa, lipasto on kovin yleinen, mutta jos ei parempaa löydy niin sitten otan sen. Fb:ssa vihjaamasi on kyllä TOSI KIVA! Tänks!!!!

  VastaaPoista
 3. Tulipa mieleeni, että vaikkapa hopeisilla vetimillä tuo ikealainen olisi ehkä enemmän Sabuskaa? ;)

  VastaaPoista
 4. H: hyvä idea tuokin.. Ikeasta tulee paljon tavaraa, joten helppo ois samassa kyydissä ottaa tuo, tai sitten jokin tämän päivän surffailu löydöistä :-)

  VastaaPoista
 5. tervehdys! voitit blogini arvonnassa lohdutuspalkinnon eli jos sen haluat, ota yhteyttä. en löytänyt täältä spostiosoitettasi.

  VastaaPoista
 6. Mä oon aina rakastanut tota ikean lipastoa!!!! Meillä vaan niin pienet tilat ettei taida mahtua!
  Siitä tv-tasosta vielä....jos yhtään vinkkiä mitä matkahuolto tekis....voitais neuvotella =)))))?
  Mutta tosiaan asialla ei kiirua mun puolelta =)

  Ihania pohdiskeluja ja juuri niitä tärkeimpiä =) Voi kun pääsis huonekalu ostoksille <3

  Ihanaista tiistai päivää sinne <3

  VastaaPoista
 7. Ihania suunnitelmia! Kaunis on kyllä tuo entinen ruokailutilakuva upeine vitriineineen, mutta ymmärrän kyllä....se on se modernimman ilmeen kaipuu vallannut sinutkin;) Tuo Ikean lipasto on hieno ja siihen mahtuu tosi paljon tavaraa!

  VastaaPoista
 8. Minä ihastelen tuota teidän vanhaa vitriinikaapia pöytineen, aivan ihanat!

  VastaaPoista
 9. Soile: Juu niin tässä on päässyt käymään, Käyn niin paljon nyt ruotsalaisilla sivuilla ja ne vaan näyttää niin hyvältä ja sitä fiilistä haluaisin omaankin kotiimme.
  Marika: Pidin niistä kovasti itsekin, eikä ilman tulipalon jälkiäisiä olisi menneet edes vaihtoon :-/ Mutta nyt niin moni asia on muuttunut, minäkin ja haluan ihan erilaista :-)

  VastaaPoista
 10. Mukavia suunnitelmia. :) Meillä on tuo ikean leveä lipasto, suosittelen. <3

  VastaaPoista