torstai 11. maaliskuuta 2010

Tapetti eteishalliin

Meillä on sisääntulon yhteydessä hallitila, jossa vaatekaappi, käynti olohuoneeseen ja raput yläkertaan. Tilassa on kaksi isoa ikkunaa ja tässä tilassa on myös pöytä tietokoneelle. Tänne valitsimme tapetin, joka muodostaa seinällä oksista ristikkoa, tykkään todella!

Ja koska tapetti on kovin hallitseva, muu sisustus hallissa tulee olemaan eleettömämpää, tietokonepöytä on valkoinen ja ehkä Ikeasta tuoli ja Malm lipasto sekä kaapisto ulkovaatteille.

Meidän lähi ruokakaupasta löytyi hyllyllinen erilaisia pähkinöitä, siemeniä ja hedelmiä. Pitäisi etsiä jokin hyvä salaatin ohje, johon voisi siemenet käyttää


Tapetteja on autossa lisääkin, katsotaan jos jonkin ottaisi kuvattavaksi vielä.. Meillä on vaan suuri riski avattujen rullien kanssa, että joko lapset tai kissat tuhoavat niitä, paras onkin viedä ne turvaan talollemme.
Mukavaa ja aurinkoista päivää!

4 kommenttia:

 1. Ei ole totta! Kaikista maailman päivistä juuri tänään sinäkin ostit siemeniä :D Minä nimittäin törmäsin noihin juurikin pari tuntia sitten ja ajattelin syödä kohta viilin kera... :D
  ps. ai juu, meinasi postauksen pääidea unohtua, tapetti on hieno. ripaus blingiä hopeisenä tuohon tilaan antaa varmasti viimesilauksen... :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  mukavaa, kun aurinko paistaa teillekin. Kiva seurata millaisia ihanuuksia taas keksit sissustukseenne, omasta mielestäni tapettivalintasi ovat aika rohkeita, oma makuni on tällä hetkellä vieläkin hillitympi. Mutta uskon, että talostanne tulee ihanaa, odotan mielenkiinnolla.

  Siemenet ovat muuten ihania ihan mihin tahansa salaattiin ja myös turkkilaisen jogurtin ja marjojen kera.

  t.marika

  VastaaPoista
 3. Juu rohkea on tapetti meidänkin aiempaan sisustukseen jos vertaa. Ihan alkuun ajattelin, että haluan kaikki remontoida ja kalustaa ennalleen, mutta tässä kuukausien kuluessa on mieli ja makukin muuttunut. Haluan ihan erilaista kuin ennen, meidän koti eikä me ihmisetkään olla samoja kuin ennen.

  VastaaPoista
 4. Hei,

  kiva kun löysin tämän blogisi. Tapetti on oikein kaunista ja minkäkin voisin hyvinkin ottaa seinälleni tuollaista tapettia. Itse olen hyvin pelkistävä sisustaja, en pidä siitä, että esillä on mitään turhaa tavaraa, mutta viime aikoina olen huomannut että kodin ilmapiiri on aika kalsea, jos kaikki on vaaleaa ja pelkistettyä. Siksipä olenkin yrittänyt itsekin lisätä vähän värejä ja esineitä tunnelmaa luomaan.

  VastaaPoista