sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Messuilla

Terveisiä messuilta!
Helsingin messukeskuksessa käytiin sisustus-, rakennus-, mökki- ja puutarha messuilla, viimeksi käytiin toissa vuonna. Kivaa oli käydä, sisustus puoli oli tänäkin vuonna pieni pettymys, myyntipaikat ovat varmasti kalliita ja verottaa myyjäksi tulijoita? Jotain sentään löysin; muutamia koruja, kaksi kaunista isoa orkideaa yhden hinnalla ja vähän bling blingiä :-)
Puutarha puolella oli kivoja vinkkejä kesäksi pihalle, olisipa nyt parikyt tonnia ylimääräistä..
Oma koti puolelta löytyi puuttuvat kodinkoneet ja olemme messuantiin siltä osin kyllä tyytyväisiä!On ihanaa, kun perheessä on kuopus suloinen ihanainen pikkuinen ja viimeinen...Ja monesti huokaa, että onneksi se vihoviimeinen ;-DEi muuta kun mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihana tuo koru (?) tuossa ensimmäisessä kuvassa!

  Voi hitsi tuota käsinojaa... Pystyykö pesemään? No, lapset on lapsia vain kerran, itse olisin jo enemmän kuin valmis lapsukaiseen pilatun käsinojan uhallakin... Vaikka epäilemättä sinua kovasti harmitttaa.

  VastaaPoista
 2. hihi, nauratti tuo viimeisin kuva...meillä oli samanlaisen sabotaasin kohteena ektorpin rahi!! Kerro ihmeessä jos sait vahingon korjattua...! Itse joudun peittämään rahin viltillä/huovalla ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja <3
  Ja tosiaan , nuo lapsoset on kerkeäväisiä =)

  VastaaPoista
 4. OnnenOmenia ja Sipsu: meillä istuintyyny koki jo samanlaisen kohtalon ja kyllä siihen hailu jälki jäi, mutta sen pystyi kääntämään nurinpäin :-/ Käytän vaikeisiin tahroihin Marttojen hyväksi havaittua keinoa eli tahra liotetaan Fairy vedessä, toimii hyvin moniin tahroihin, muttei ihan täysin kuulakärkikynään valkoisella päälisellä..
  Toisaalta ei kauheasti harmita, koska olin jo bongannut harmaaruudullusen päällisen, jonka olisin ostanut jossain vaiheessa ;-)
  Ihania ja kerkeäväisiä nämä pikkuiset, mutta vain niin kovin lyhyen aikaa, kun ovatkin jo isoja :-o

  VastaaPoista
 5. Helvatta. Teiltä pitää poistaa mustekynät...piirtää näköjään sekä liikkuvat elukat että paikoillaan pysyvät huonekalut... :S :D

  VastaaPoista