tiistai 30. maaliskuuta 2010

Ystäväni Fairy

Tämä mainos ei ole maksettu, mutta Fairy voi kyllä halutessaan avustaa sisustuspudjettiamme ;-D

Esittelin jokin aika sitten pienen kultaisen kuopuksemme 2vuotiaan Milenan taiteilua- nojatuolissa.
Parhaaksi tahranpoistoaineeksi ikinä, olen todennut ihan astianpesuaineen Fairyn. Marttojen vinkeistä olen tainnut itse keinon keksiä .
Helppoa: liota tahraa, hiero märkään tahraan reilusti Fairya, anna vaikuttaa jonkin aikaa ja pese pyykki normaalisti koneessa. Tosi monet tahrat lähtevät, usein uusimmassa lasten vaatteessa on joku iso läntti edessä, mutta nämä konstit auttavat ;-)
Fairya käytetään lukemattomiin muihinkin siivouspuuhiin, kuten ikkunoiden pesu ja rosteripintojen pesu, onko sinulla jotain hyviä vinkkejä näiden lisäksi?

Päällinen liotettu Fairilla, joka unohtui ja ehti vähän kuivuakin ;-D


Viimeksi unohdin näyttää miltä samaisen tuolin istuinosa näyttää Milenan käsittelyn jälkeen.. Tämän voi vielä kääntää sentään toisinpäin :-/


Pesukoneesta käsittelyn jälkeen.. Vaalenihan mustekynä sotkut paljon, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi.


Taitaa olla vaan niin, ettei mustekynään taida mikään täysin purra?
Toisaalta nämä nojatuolit ovat kotona menossa makuuhuoneisiin ja ehdin ihastua uuteen harmaa-ruudulliseen päälliseen, nyt saan hyvällä syyllä hakea Ikeasta sellaisen ;-)
Mukavaa päivää myös teille!

11 kommenttia:

 1. Täällä nauraa joku...katsohan tuonne:
  http://www.iltalehti.fi/hintajalaatu/200712046907898_hl.shtml

  VastaaPoista
 2. Hehehehheh!
  Mekin liikutaan niin samoilla sfääreillä ;-DDD

  VastaaPoista
 3. Fairy on kyllä ihana aine =) Yleensä tiskeille ja ikkunoihin käytän ja joskus vessan pöntönkin olen pessyt kun järeäämmät aineet loppu =)

  VastaaPoista
 4. Kokeile sappisaippuaa! Sen pitäisi tehota kuulakärkikynätahroihin. Olen saanut itse housuistani viirun onnistuneesti pois (housuni eivät olleet valkoiset, joten ihan varmaksi en voi tätä sanoa). Sappisaippuapakkauksen kyljessä luvataan sen tehoavan mm. kuulakärkikynään.

  Itse olen viime aikoina havainnut miten tehokas pesuaine on mäntysuopaliuos! Se on ihan lyömätön kaikissa kodin pintapuhdistuksissa. Mielestäni se on tehokkaampi kuin Fairy, joka ensisijaisesti poistaa rasvaa. Mäntysuopahan tehoaa myös rasvaan, mutta sen lisäksi moneen muuhunkin.

  VastaaPoista
 5. Meillä on useinkin lapset piirrelly kuulakärkikynällä sohvaan ja olen aina saanut jäljet kokonaan pois hiuslakalla. Ei jälkeäkään ole jäänyt kankaaseen. :)
  Kokeileppas suihkauttaa hiuslakkaa ja sitten hangata kostealla liinalla.

  VastaaPoista
 6. No niin; kaikella on tarkoituksensa:D Nuo uudet päälliset näyttävät tosi upeilta!

  VastaaPoista
 7. Minnekäs laitat muuten vanhat päälliset? Tämä voisi yrittää tuohon siniseen nojatuoliinsa sovittaa, mikäli luovut...En MILLÄÄN jaksa ommella ja uuden tilaaminen voi olla ajan ja rahan hukkaa, jos ei sovikaan...

  VastaaPoista
 8. H:

  Suunnitelmat muuttuu koko ajan, niin kun varmaan tiedät :-D
  Nuo kaksi valkoista Jennylundia siirtynee ihan sellaisenaan yläkerran tiloihin, ja hankimma kokonaan uuden, kun ovat nyt tarjouksessa, tyttöjen huoneeseen. Mutta jos päälinen jää yli, niin sinä olet ensimmäinen henkilö, jolle postitan sen aivan ilmaiseksi ;-)

  VastaaPoista
 9. *jää yli, jää yli, jää yli...
  ;)
  Jos muuten bongaat jostain valmiin päälisen joka mahduttaisi sisäänsä meidän sohvat, niin ilmoittelehan. Elloksen versio ei käy, se ei pysy paikoillaan.

  VastaaPoista
 10. Universal Stone on myös hyvä vaikeisiinkin tahroihin. Tehoaa varmasti.
  http://www.universalstone.fi/

  VastaaPoista