keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Vihdoinkin KEVÄT!

Ihanaa kevät on saapunut, lumi sulaa ja kotiin muutto lähenee vaikkakin 7 viikkoa kuitenkin vielä, huoh!
Tilatut tapetit ovat saapuneet, ehkä teillekin niitä voin vilauttaa joku kaunis päivä :-)
Rohkeita ovat aiempaan sisustukseen nähden ja itseasiassa ilme tuleekin muuttumaan aikatavalla koko huushollissa. Se tuntuu hyvältä nyt. Aloittaa alusta sisustuksenkin osalta.

Mieli on iloinen kevään myötä, sisustusasiat mielessä päivin ja öin, terapiaa parhaimmillaan.
Vuoristoradassa tässä silti mennään, vaikken niistä ikävistä asioista jaksa juuri nyt raportoidakkaan, mutta niin kauan kun tuntee jotain, tietää olevansa elossa.

Talolla remontti edistyy aikataulun mukaan ja on jopa toiveita sen sujuvan aavistuksen rivakammin, kun muutama työvaihe jää pois, kuten lattian purku pohjaan asti, joka taas jää pois siksi, että lattioita on ollut päällekkäin monta eri kerrosta :-)

Aiemmin esittelemieni korvattomien mukien seuraksi lautaset, otin loput kun olivat 0,50c/kplEilen löysin puoleen hintaan Marimekon raitakangasta sävyt ovat just eikä melkein ;-) Eiköhän tuo utelias kattikin pussiin mennyt..
Aamukävelyllä löytyi paikallisesta marketista erilaiset, mielestäni todella kauniit tulppaanit, joiden myötä toivotan teille kaikille ihanaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Tosi nätti kangas:) Minulla on nyt keltaisia tulppaaneja vaihteeksi ja ajattelin myös noita risuja hakea siihen seuraksi, mutta kun katsoin noita takapihamme KORKEITA hankia, niin jäi haaveeksi;) Odotan niin näkeväni niitä sinun tapettivalintoja ja muutenkin on tosi mukavaa seurata kotinne remonttia.

  VastaaPoista
 2. Hih, siitä samaisesta lumisyystä meilläkin on risuja kaksi, kun löytyivät kävelytieltä katkenneena ;-D En minäkään tonne metriseen hankeen vielä lähtisi rämpimään ;-DDD

  VastaaPoista
 3. Meillä on Plantagenista ostetussa kimpussa yksi samanlainen :) Siellä oli ihania pätkä tulppaaneja 20kpl nipussa vähän reilulla vitosella. Värejä oli sotkettu sopivan iloiseen sekamelskaan ja hyvin ovat kestäneet lauantaista jo torstaihin! :))
  Etsihän meille halvat uudet lautaset, kun kerran niitä bongailet. Haluan sekä syvät että matalat ja valkoiset...

  VastaaPoista