lauantai 27. maaliskuuta 2010

Viimeinen kuukausi alkamassa

Jaahas sitä ollaan taas lähempänä kotiinpaluuta, ihanaa!
Tänään talolla käydessämme tuli valtava kaipuu kotiin <3
Talolla tapahtuu koko ajan, siellä on myös yksi Virolainen työmies, joka on todella aikaan saava. Tekee pitkää päivää ja viikonloppua, tämän viikon hän on ollut lomalla, joten vauhtia on odotettavissa varmasti taas ensi viikolla.
Viimeiset viikot varakodissa on lähdössä käyntiin. Työmaakokouksessa on tuumattu tilanteen olevan hallinnassa työmaalla, ollaan aikataulussa, joka onkin meille tärkein asia. Meidän varakoti on irtisanottu :-)
Talolla on katto melkein korjattuna ja valmiina. Sisällä on seinät levytetty (alla kapselointimaalatut laudat ja pinnat) lattiat on myös levytetty. Ensi viikolla alkaa seinätasoitukset, jossa seinät valmistellaan viimeistelyä, eli tapetointia ja maalausta varten, jes!!! Kahden viikon päästä alkaa keittiötyöt.. Nyt alkaa tapahtua ja tuntuu, että koti alkaa hahmottumaan. En jaksaisi millään odottaa että pääsen näkemään miltä näyttää livenä valitsemamme tapetit, lattiat, maalit, kaapistot ja ja ja.. Ihanaa ja vielä kerran ihanaa. Me todellakin ollaan matkalla kotiin <3<3<3

Katossa reiät halogeenispoteille, jes ihanaa unelmani toteutuu!Ja sitten vähän raksalta yleisilmettä, kohta onkin jo ihan erilaista ja luvassa on jymyYLLÄTYS tapetteja ;-)
Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!!!

1 kommentti:

  1. jännityksellä odottaen myös
    täällä <3 Tuntuu muutenkin että viikot menee hurjaa vauhtia eteenpäin =) Onko se sitten hyvä vai ei, riippuen tietenkin mitä odottaa <3 Ihanaista lauantaita sinne <2

    VastaaPoista