torstai 18. maaliskuuta 2010

Ehkä Euroopan kallein

tapetti on löytynyt. Vahingossa melkein löytyi ja ihastuin siihen sitten kympillä, kun luulimme myyjän kanssa kalliin hinnan tarkoittavan yhtä rullaa, vaan tarkoittikin vuotaa... Mutta suolainen on hinta aivan hirvittävä varsinkin kun kysymyksessä on lastenhuone, jossa tapetti saa tosi hyvällä tuurilla olla rauhassa tai sitten ei. Pari tapettirullaa riittää, mutta hintaa kertyy tälle pienelle seinälle sillä ihanuudella huikeat 400€ ja rapiat vielä päälle!!!
En mielestä saa sinua, en saa, en saa.. Mutta hätä taas keinot keksii, "köyhän miehen" versio tapetista on jo kehitteillä :-) Pysykää kuulolla, niin näette;-)

Mukavaa loppuviikkoa myös teille!Talolta löytyi Seura lehti No: 44 vuodelta 1952 hinta 60:-. Lehtiä on lattioiden alla käytetty eristeenä.Tapetointi on ollut tapetilla jo tuolloin:
"Espanjassa tapetoidaan koko koti joka jouluksi- ja miltei kaikissa sivistysmaissa kiinnitetään seiniin- kodin kehyksiin- enemmän huomiota kun meillä.
Me voimme kenties aloittaa tapetoimalla huoneen tai kaksi, mutta tapetoikaamme joka tapauksessa. Arkipäivä muuttuu paljon hauskemmaksi ja elämä on loppujen lopuksi täynnä arkipäiviä. Siis tapetoikaamme!"
Ihanaa historian havinaa ..

8 kommenttia:

 1. Olipas vain arvokasta seinäpintaa! Innolla odotan mistä on kysymys;) Hauskoja kyllä nuo vanhat lehtilöydöt:)

  VastaaPoista
 2. Kiva varmasti lukea noinkin vanhoja juttuja! Melkoisen tyyris tapetti etten sanoisi:)

  VastaaPoista
 3. Heissan! Tapetti oli aivan ihanaa minun mielestä, herkkä, kaunis ja lumoava. Siinä tapetissa se "the juttu" on lopultakin aika pieni, mutta sitäkin prinsessamaisempi ;-))
  (Enkä siis kyllä halua maksaa alennuksien kanssakaan n.62E vuota siitä tapetista..Vuotia tarvittaan viisi)

  VastaaPoista
 4. Hassu akka.
  Minulla on myös tapana ihastua ja huomata, että hups, olikin kaupan tyyrein kapistus...
  Onneksi on mielikuvitusta, jännitetään mitä saatte aikaiseksi! :)
  Ihanaa viikonloppua sinne, olette mielessä - viikot vähenee, kohta toivotan hyvää viikonloppua oikeaan kotiin :))))

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun olit käynyt vierasilla ja hei mahtaisko matkahuollon kautta saada sitä ihanaa tasoa? Että onko liian iso/painava? Olis kyllä niin mua =) <3
  Ja tapetilla kyllä hintaa, mutta eiköhän se olis sen arvoista sitten =)

  VastaaPoista
 6. Hei!Sinulla on hyvä maku sisustuksessa,tykkään!:)
  Ja onpas tosiaan vanha lehti,sillähän on jo keräilyarvoa!:)
  Terveisin Sarppa

  VastaaPoista
 7. Hei,

  blogin uusi ilme näyttää kivalta, raikkaampi kuin edellinen :) Saman uudistuksenhan tein omassakin blogissani jokin aika sitten ja siihen olen tyytyväinen. Kivat nuo saappaat tuossa bannerissa :)

  VastaaPoista
 8. Tänks Onnenomenia, minä vaihdan blogin ulkoasua aina fiiliksen mukaan;-) Valkoinen pohja olikin pitkään käytössä, ennenkuin löysin nämä valmiit ja nyt palaan takaisin omakuva pohjiin, kun ovat raikkaita ja selkeitä.
  Sari: Matkahuolto taitaa velottaa vaan aikas paljon kuljetuksesta, tämä painaa kyllä.. Ja taso kun on uudehko, niin ihan pikkurahalla en siitä voi luopua. Ruokapöytäkin taitaa olla tulossa myyntiin sitten kuitenkin ;-)

  VastaaPoista