lauantai 6. maaliskuuta 2010

Aurinko

Paistaa lämpimästi jo ja meillä jatketaan sisustus valintoja, tälläinen kauko-sisustaminen on kyllä melko haastavaa, kun ei voi materiaaleja mallata keskenään vaikka tapettia lattiaan, kun mallipaloja ei aina saa ja toisaalta, kun valintoja tehdään muutaman kuukauden päähän niin muutoksia voi tulla. Tänään on kuitenkin tilattu tapetteja! Hurraa!! Nyt vaan täytyy toivoa, ettei löydy enää yhtään parempaa vaihtoehtoa.. Tapettiosasto on siis järkevintä kiertää ja kaukaa:-) Tapetit siis valittu, maalit seiniin päätetty, ovet päätetty, eteisen kaappi päätetty, keittiö, tasot ja välitilalaatat päätetty. Hyvä me. Ei ollut helppoa ei, valinnanvaraa on niin paljon ja hyviä vaihtoehtoja monia.. Niin ja se pisimpään seinässä ollut lehtitapetti- on siirtynyt muiden hyljättyjen, mutta ihan kivojen tapettien kasaan.
Huonekaluissa taas... On tullut vähän takapakkia. Jouluna vielä mietittiin, että vähän maalaisromanttista kuitenkin tulisi olla, mutta nyt maaliskuussa tuntuu, että selkeää ja klassista pitäisi olla. Edellisestä sisustuksesta tulee puuttumaan mm. ruskea rottinki, mitä en olisi ikinä voinut uskoa jokin aika sitten. Muutama huonekalu lähtee siis jo muutaman kuukauden tuttavuuden päästä vaihtoon, kuten varakodin tv-taso ja ehkä ruokapöytäkin kysele jos kiinnostaa, voi noutaa Lohjalta tai Vantaalta. Kuvat näkyy varakodin esittelyssä.


Nämä rappuset on maalattu vuosi sitten.. Piti laittaa kuvaa, joka aina jäi, nyt laitan vaikka maalaus ja numerot uusitaankin..


Lastenhuone nytMakuhuoneen uutta lookia en sitten koskaan valmiina tullut esitelleeksi, syksyllähän tämä tapetoitiin ja lankkulattia maalattiin, taloa ostettaessa seinät oli maalattu tuolla oikealla alhaalla näkyvällä oranssilla, jotka sittemmin maalattiin. Tapetti ehti olla niin vähän aikaa, että makuuhuone tapetoidaan samalla tapetilla.Ja meidän talo tänäänIhanaa ja rentouttavaa lauantaita teillekin!!

3 kommenttia:

 1. Voi miks teidän täytyy asua niin kaukana meistä!!! Meille olisi kyllä ollut käyttöä!!! Etenkin tv-tasolle ,mikä on hakusessa ja ruokailuryhmäkin on niin pieni tällä hetkellä.
  Kiva että saatte tehdä uusia valintoja ja innolla odotan teidän uutta "luukkia"

  VastaaPoista
 2. kivalle näyttää...tykkään noista numeroiduista portaista.

  VastaaPoista
 3. Senkin kurja! :D Enkös varannut etuosto-oikeuden omaisuuteesi? :D

  VastaaPoista