lauantai 26. tammikuuta 2013

Ideaa

Sitten kun voitan lotossa  (en koskaan kylläkään lottoa..) haluaisin hankkia kakkosasunnon kaupungista. Jostain ydinkeskustasta vaikka Helsingistä. Helppohoitoinen osake teatteri-illanvietosta ja shoppailukierrokselta kotiutumiseen : ) 

   Kerrostalo-osake voisi tulla kysymykseen meidän tulevaisuuden kodiksi helppoutensa takia, sitten  kun lapset kasvavat isommiksi. Taloja remontoidaan nykyään niin modernisti ja kivan näkösiksi, etuovelta löytyi tälläinen herkkupala:http://kuluttaja.etuovi.com/kerrostalo/tampere/9581296 sivulta löytyy lisää kuvia. Eilen olin siskojeni kanssa Vantaan yössä Cheekin keikalla, sain illan jouulahjaksi ja oli kyllä niin kivaa taas. Arkea jaksaa taas paremmin, kun on käynyt vähän välillä vapaalla : )10 kommenttia:

 1. Upea asunto :)ja ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tuolla etuovella voi käydä katselemassa vähän sisustusideoitakin :-)

   Poista
 2. Kaupunkiasuminen on niin helppoa, perheen harrastukset ovat käden ulottuvilla
  ilman sen suurempia matkoja, kaupat, teatterit ja ruokaravintolat, menot kävelymatkan päässä! Eikä tarvitse kakkosautoa eikä luoda lumia. Nykyään kaupungeista saa todella ihania, isoja perheasuntoja...uusia tai vanhoja. Helsingin upeat vanhat arvokiinteistöt
  ovat niin viehättäväviä! Itse asumme kaupungissa emmekä haikaille matkojen päähän sillä
  haluamme nauttia elämästä näin, aikaa jää olennaiseen kun välimatkat eivät vie suurta
  osaa päivästä. Me nautimme elämästämme näin ja olemme suositelleet tätä vaihto-ehtoa
  myös ystävillemmekin. Kivan aiheen postasit, minulle läheisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä mikä tossa kerrostaloasumisessa on nyt alkanut viehättää.. Olisko sitten se, että kaikkea, paitsi sitä on jo kokeiltu ;-)
   JA tosiaan sellanen moderniksi rempattu asunto, vaikka kakkoskerroksesta, niin voisi oveakin pitää partsille auki eikä tarttis pelätä että koira lähtis omille teilleen.. Ja tosiaan vaikka matkaa nyt kaupunkiin meillä on 1,5 km niin ois aika jännää jos ne olisikin kotikadulla :-)

   Poista
  2. Ei taida varmasti olla yhtä oikeaa asumismuotoa, oma paikka täytynee itse löytää ja sen kyllä tunteen kun se on sitten löytynyt! Luulen, ettei silloin haikaile muutoksiin, jos tuon tunteen saa. Meillä on nyt sellainen tunne. Kerrostaloasumisessa kaikki nappulat pitää osua aika kohdilleen sillä ydinkeskusta asuminen on aivan eriasia kuin lähiöasuminen. Asunnon kriteerit täytyy miettiä oman toivelistan ja tarpeiden mukaan. Kannattaa tosiaankin miettiä mitä kaupungista hakee! Teille kuullostaisi ominlaiselta juuri ydin,
   mikäli haluatte nauttia kaupungin helpoista ja rikkaista palveluista :) Ydinkeskustan asumisen helppous on kyllä huimaa. Ja ekologistakin! Suosittelen! ;) Toivotaan tuota lottovoittoa, että pääsette haluamaanne!

   Poista
 3. Ompas vaan harvinaisen nätisti sisustettu asunto :) Meillä on nyt just menossa myyntiin kerrostalokolmio ja täytyykin katsella vähän vinkkejä tuolta ;) Mä olen kyllä aivan tukkaani myöten täynnä kerrostaloasumista ja ikionnellinen, kun "saan palata juurilleni" eli omakotitaloon. Olen asunut rivi- ja kerrostalossa nyt n. puolet elämästäni, vähän ylikin, ja nyt todella odottaa omaa pihaa ja rauhaa. Toki kerrostalossa on puolensa ja just toi harrastusten lähellä olo on yksi niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus opiskeluaikana asunut ja hetken lasten ollessa ihan pieniä kerrostalossa enkä viihtynyt yhtään ja muutimme pian maan tasalle ja olin onneni kukkuloilla.. Tosin sellanen perus lähiökerrostalokoti ei varmaan olisikaan minun juttu vaan asunto, jota voisi muokata kunnolla, varmaan jostain vanhasta kivitalosta. Äänieristys pitäisi kanssa olla kunnossa ja ja..
   Ehkä toi pesämäisyys juurikin siinä viehättää. Liian avara ja vaikeasti "hahmotettava/hallittava" koti onkin kait pahin mulle, olen ilmeisesti "pienen pesän ihminen" :-) Nykyinen koti on onneksi kompakti paketti ja täällä viihdyn kyllä hyvin!

   Poista
  2. Tuo äänieristys on kyllä yksi juttu, mitä todella kaipaan! Nykyisessä asunnossa kuuluu, kun eräs naapuriperhe tappelee koko ajan, toinen harrastaa instrumentaalimusiikkia yötä myöten jne. Vaikka itsekin lapsiperheellisenä taatusti pidämme ääntä, niin kyllä nuo vähän häiritsee. Ihan mitään hirveitä tiloja mäkään en kaipaa, mutta siten kuitenkin, että jokaiselle on se oma pieni tila, jonne voi mennä halutessaan rauhoittumaan.

   Poista
  3. Loft-henkinen asuntokin olisi kyllä aika magee...niitä vain on niin harvoin myynnissä.

   Poista