keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi

Joulusta ollaan taas selvitty...hengissä.
 Meillä joulunaika on sellasta rumbaa, että oksat pois. Töitä ja koulua kaikki juhlat siihen sitten päälle. Ja kaiken huipuksi minun kuudesta lapsesta neljä on syntynyt parahiksi joulun viettoon, ihania tonttuvauvoja siis joka ikinen : )
Joululomalla ollaan sitten pidetty synttäreitäkin kaiken muun lisäksi, ensi vuonna päätettiin pitää juhlat jo marraskuussa ja pyhittää joulunaika rauhoittumiseen ja hiljentymiseen. 

 Aatonaattona vietiin joulumieltä mummimme vanhainkotiin, dementtisiä vanhuksia tupa täynnä, joille lauloimme lastemme kanssa joululauluja, meidän mummi kyllä nautti ja lauloi mukana vaikkei meitä enää muistakkaan. Ajomatkalla latasin sitten puhelimeeni Hay Day farmipelin, minä joka en pelaa mitään nettipelejä tai muitakaan, hoidin joululomalla possuja, kanoja ja lehmiä sekä viljelin maata...

Arki on palannut ja vuosi vaihtunut. Tälle vuodelle ei suuria suunnitelmia ole, pihan laittoa ja talon maalausta keväällä. Joku uusi kaupunki tai maa olisi taas kiva nähdä..

Tammikuu on vuodevaatteiden uusimisen aikaa alennusmyyntien ohella, aikoinaan Kodin ykkösessä ollessani somistaja-harjoittelijana niin tällöin oli myös parhaat tarjoukset.
 Bongasin H&M:ltä uudet ihanat pussilakanat joista ainakin hevoset tulee varmaan kotiutettua tytöille. Pussilakanoiden laatu on ollut Henkkiksellä mielestäni hyvä ja materiaali kivan tuntuinen iholle.                Tällä viikolla alkaa myös ihanan rannekorun arvonta, pysy siis kuulolla!
7 kommenttia:

 1. Meille tulee ihan sama pussilakanasetti, heppahullu kun meillä asustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaks heppahullua ja yks pupuhullu, joka sai ennen joulua Henkkamaukan pupusetin :-)

   Poista
 2. Olisin kovasti halunnut edellisen malliston koiranpentulakanat,mut myytiin loppuun ennen kuin ehdin:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupusettiä sai ihmeen pitkään kyllä, täytyykin laittaa tilaus menemään ennen kun loppuvat ..

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta! :)

  "Kiva" joulurumba teillä tosiaan siellä kaikkine synttäreineenkin :) Mä olen aina kysynyt näiltä pikku tonttujen äideiltä että onko ihanaa kun vauva syntyi lähellä joulua? mut sit neljät tontut, niin voi olla aika tekeminen kaikkien juhlien järjestämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olisi niitä vauvoja voinut syntyä ihan pitkin vuottakin :-)
   On jäänyt sellanen tunne, että molemmat kärsii synttärijärjestelyt ja joulujärjestelyt tästä ajankohdasta ainakin vähän. Jouluvauvat toki oli ihania kaikkine tunnemyrskyineen (hormooni) :-)

   Poista
 4. Meidän molemmat tytöt on syntyneet aaton aattona. Viime vuonna joulukuuhun sattui vielä ristiäisetkin. Huh! Joten joo,pidetään täälläkin synttärirumba jatkossa ihan alkukuusta tai marraskuun lopussa.

  Mukavaa tätä vuotta :)

  VastaaPoista