tiistai 22. tammikuuta 2013

Jotain punaistaKirpeää pakkaspäivää piristämään hankin punaisen esikon, jos keksin jonkin kivan astian niin näitä olisi kiva laittaa useampi ja eri väreissä tietty. Aina joulun jälkeen meillä kynttilöiden polttaminen vähenee huomattavasti. Ja tuoreita oikeita kukkia vastaavasti tulee kaupasta ostettua, ruusuja, esikkoja, tulppaaneita ja pääsiäiseksi sitten narsisseja, helmililjaa ja perunaliljaa. 
  Pääsen ehkä sittenkin matkalle ennen kesää, tosin pienelle kaupunkilomaselle pääsiäisenä, mutta tosi kivassa porukassa  mikä tekee siitä ihan parhautta : )


Kävin Pentikillä pitkästä aikaa ja pöytätabletit lähti sieltä meille tällä kertaa


Kevään mallistosta, näitä sai värillisinäkin ja ovat helppohoitoista muoviaLahjaksi saatu jouluruusu kukki jo, olinkin varautunut pitämään hengissä juurakkoa, koska sen voi kuulemma istuttaa pihalle keväällä.. Hämmästys oli suuri kun kuivia kukkia leikatessani näin uutta elämää valkoisen koristelangan alla : )

Otsikossa mainitsin punaisen, ja siitä muistin että olen luvannut postata Feng shuista kodissamme. Yritän vihdoin koota muutamia itselleni tärkeitä Feng shui juttuja tänne postauksen muodossa.

Mukavaa iltaa!

2 kommenttia:

  1. Kivat tabletit, mikäköhän niiden halkaisija on?

    VastaaPoista
  2. Jokunen vuosi sitten laitoin jouluksi saamamme jouluruusun maahan keväällä. Kaksi vuotta se oli unholassa, päällä käveltiin leikattiin ruohoa ja muutoinkin ajattelin sen kuolleen pois. Viime keväänä se sitten kukki lumihangessa. Saas nähdä miten tänä keväänä käy, kun muuton yhteydessä siirsin sen uuden kodin pihalle. Toivottavasti kukkii, ellei sitten vaadi parin vuoden kaltoinkohtelua. :D

    VastaaPoista