sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kauas pois


  Matkakuume on kavala tauti, eikä sitä meinaa parantaa kyllä mikään..
  Telkkarin mainoksissa toinen toistaan ihanampia rantalomakohteita. Tammikuussa ollaan osa perheestä muutamana vuonna lennetty aurinkoon..ja nautittu!
  Kaipaan niin aurinkoa ja lintujen laulua. Ja lämpöä.
Taitaa nyt vaan olla niin, ettei rahkeet just nyt riitä etelän aurinkoon. 
Matkustaminen tämän sakin kanssa on sekä haasteellista, että kallista. Ihanan kallista!
  Matkakuumeeseen ei varmaankaan tuo ollenkaan helpotusta  seikka, että sain matkamessuille liput ja sieltähän niitä ihania matkoja saisi : )


Minulla kun on kuusi lasta, niin emme ole koskaan pääseet ulkomaille matkaan kaikki yhtä aikaa, haasteena kun tulee aina olemaan majoitus hotellissa, emme mahdu yhteen huoneeseen ja nyt vanhimpien lasten teiniintyessä hekin alkavat olemaan aikuisten hinnalla niin haaveeksi on vain jäänyt koko perheen yhteinen matka. Perhetarjoukset koskevat usein vain kahta aikuista ja kahta lasta, isompia perheitähän ei tarjousten mielestä ole edes.


  JOS nyt joku matkanjärjestäjä haluaa ehdottomasti kustantaa koko perheelleni matkan lämpöön, vaikka Kanarialle, niin ei laiteta kyllä yhtään hanttiin, heh! Ja Ihan takuuvarmasti kyllä yhteistyön merkeissä postaan ja kuvaan sitten joka päivä super-onnellista matkaseuruettani : ) 

 Kesällä on minullakin pieni loma, pitää nyt jaksaa odotella sinne asti ja onhan tässä kesällä pihahommiakin sen verran, että katsotaan nyt minne asti sitä edes kerkeää.
  Meillä onkin aikamoinen urakka edessä, sillä pihallamme on kuorma-autollinen muurikiviä odottamassa kevättä : ) 


Lähdetään kauas pois
sinne mis on lämmin

ja niin paljon elävämmin

loistaa tähdet ja kuu
ei se voi olla väärin
lähtee maailman ääriin
haluan sun kanssasi poistuu
lähdetään kauas pois
Raappana

3 kommenttia:

  1. Mulle tuli tuo Raappanan biisi mieleen heti, kun luin tuon sun otsikon :D Mulla oli pari päivää sitten ihan hirveä matkakuume (sen normaalin kroonisen matkakuumeen tilalla). Tuntui, että kaikki kaverit ja tutut varailevat matkoja tai ovat parhaillaan jossain ja sitten vielä tuli tuo Raappanan biisi radiosta - hirmuista kidutusta :D

    VastaaPoista
  2. Juu ja se biisin sävel kyllä maalaa kuvan aurinkoisesta rannasta ja palmuista :-)

    VastaaPoista
  3. Sinulle on blogissani tunnustus. Mukavaa tiistaita :)

    VastaaPoista