tiistai 4. tammikuuta 2011

Vuosi 2010

 Blogistaniassa on paljon muisteltu viime vuotta, ja niin muistelen minäkin :-)TAMMIKUU

Asuimme koko perhe kaksiossa, varakodissa, kun taloamme remontoitiin tulipalon jäljiltä.


Matkalle lähdettiin kaikesta huolimatta ja hyvä niin, tuli nähtyä
Teneriffa ja Playa de las Americas, tosi kiva paikka!Hotellissa esiintyi Shania Twain

HELMIKUU

      Remontti eteni ja vietimme paljon aikaa kyläillen ja asioita hoidellen, kaksiossa olon ja elon kesti tämä suurperhe, kun tiesi ettei sitä pitkään kestä..
 MAALISKUUSSA

Elimme hetkessä, nautimme jokaisesta päivästä. Moni asia menetti merkityksensä ja uusia tärkeämpiä tulikin tilalle. Paljon ajatuksia, pohdintaa ja paljon muutoksia.
HUHTIKUU

Kotiinpaluu kuu. Niin ihanaa. Ei voi sanoin edes kuvailla sitä tunnetta, kun pääsi vihdoin uuteen/vanhaan kotiin.

 TOUKOKUU

 Oli yhtä auringonpaistetta.
KESÄKUU
Kotia sisustettu Feng Shuita vapaasti mukaillen

HEINÄKUU

Lomailimme koko perhe Padvan mökillä, ilmat suosi ja elämä tuntui taas niin mahtavalta kun oli koko perhe kasassaLekotella ehtii lomalla myös äiti :-)


Merenrannalta toiselle, vuorossa Bulgaria Sunny Beach ja all inclusive, nam!


ELOKUU
Hellekesä jatkui elokuussakin, illat alkoivat  hämärtää ja sai laittaa tunnelmavaloja..

SYYSKUU

Illanistujaisia ja aavistus syksystä
LOKAKUU

Muistutti taas kuinka katoavaista kaikki on, laittoi asiat tärkeysjärjestykseen.

MARRASKUU

Kului pitkälti töissä ja erossa lapsista.
Joulukuu näytti vieläkin kiireisemmältä. 


Matka Pariisiin toi mukavan miniloman kiireen keskelle.


JOULUKUU

JOulukin tuli vaikkei sitä paljoa ehtinyt valmistelemaan. Ihana tunnelmallinen joulu joka jatkui isoimpien saapuessa kotiin joulun jälkeen.Vuosi 2010 oli hyvä, vuodelta 2011 odotan suuria ja positiivisia mullistuksia elämäämme, toivon että niistä pääsen postaamaan pian :-)

11 kommenttia:

  1. Hei, ensimmäistä kertaa blogissasi, ja huh huh, onpas teillä ollut melkosta menoa!! En varmaan osaa edes kuvitelella kuinka kauhea tulipalo voi olla!!

    Onneksi olette saaneet rakennettua kauniin uuden kodin =)
    Ja niin ihana torkkupeite... kaupassa samaa pyörittelin käsissäni, enkä ottanut. Menin toisella kerralla varta vasten samaan liikkeeseen hakeakseni peiton, ja voihan harmitusten harmitus... punaista vain jäljellä enää!!! Kyllä harmittaa vieläkin!

    Mutta hei, jään lukijaksesi=)

    VastaaPoista
  2. Noista tuoksukynttilöitstä vielä... Party Liten kynttilöitä olen kans kokeillut, mutta tuoksu on kyllä aivan liian mieto. Kyllä Yankee Candlesit voittaa mennen tullen.

    Nyt katson vielä kerran teidän kauniit kuvat läpi...

    Ihanaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
  3. Kylläpä tällainen blogimuistelo kuvineen on mainio - siinä tulee käytyä monet asiat läpi, jotka muutoin helposti unohtuvat.

    VastaaPoista
  4. rankka vuosi teillä takana. en voi ees kuvitella miltä tuollainen tuntuu... laittaa asiat kyllä varmasti kertaheitolla tärkeysjärjestykseen.
    aivan mahtavasti selvisitte, kuten oon aiemminkin jo kommentoinu.
    kaikkea hyvää perheellenne vuodelle 2011 ja tietysti siitäkin eteenpäin :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia, onnea uudellevuodelle :D

    VastaaPoista
  6. Tuli mieleen, kun tuota vuosimuisteloa luin, että ois mielenkiintoista tietää, millainen tähtikartta sulle oli viime vuodelle. En tiedä uskotko astrologiaan itse, mutta mä uskon ja siksi kiinnostaisi. Melkoinen vuosi kuitenkin!

    Vaikka noita kotikuviakin olen ennen jo nähnyt blogissasi, niin silti täytyy taas sanoa: Uskomattoman kaunis koti teillä on ja ken sen onkaan sisustanut, on hällä taito todella hyppysissä! Saako sulta ostaa palveluja :P

    Ihanaa, mullistavaa vuotta 2011!

    VastaaPoista
  7. PS: Sen lisäksi kadehdin taitoasi valokuvata!

    VastaaPoista
  8. FanniAuroora: Tervetuloa blogiini!
    Peitto on kyllä aivan ihana :-)
    naana:Todellakin Yenkkeesin voittanutta ei ole, harmittaa ettei mies suostunut sinne jenkkeihin lähteä kesällä, siellä on Yenkkeesin outlettejä, mutta onneksi ne painaa niin paljon ettei ois voinu ihan kamalasti tuodakkaan, niin ei harmita niin paljoa :-)
    MArita: Saman totesin minäkin, vuosien päästä on ihan kiva katsoa fiiliksiä :-)
    S: Rankka vuosi kaikkineen, mutta tosiaan selvittiin se kunnialla ja saa todellakin jatkossa olla luvassa parempia vuosia!
    Reettamon: Samoin sinulle ja kaikille muillekin!
    JOnna: Todellakin uskon astrologiaan, itse seurasin vasta kesästä eteenpäin ja pelottavan oikeassa on ollutkin, melkein päivämääriä myöten. Alkuvuodesta en osaa sanoa..Onko sinulla jotain saitteja tms. mistä tutkit horoskooppeja?
    Kiitos kehuista, tässähän vallan häkeltyy.. :-)

    VastaaPoista
  9. Itse olen taas aktivoitunut astrologian kanssa, en seuraa mitään nettisaitteja vaikka niitäkin mietin eilen illalla (että siis voisi seurata ja etsiä jotain hyviä). Ostin yhden astrologiaa koskevan kirjan ja sitä luettuani taas tuli nämä pintaan. Joskus muinoin tilasin www.uniomystica.com:sta (vai .fi??) henkilökohtaiset luonnehoroskoopit mulle ja miehelle, siis tarkkaan syntymäaikaan ja paikkaan perustuvat ja ne olivat todellä hämmästyttävän oikeassa!
    Kuten mun horoskooppinikin sanoo, mä olen kauhean kiinnostunut kaikesta mytiikasta ja selittämättömästä, kuten myöskin siitä m iten ihmismieli toimii. Eli esimerkiksi astrologiasta :o)

    Suosittelen muuten tollasta luonnehoroskoopin hankkimista, maksoi 25 euroa. Mä meinaan tilata lapsistakin.

    Ota kehut vastaan vaan, ne oli ihan ansaitut.

    VastaaPoista
  10. Hei, olen löytänyt blogisi Maritan kautta. Tätä viime vuoden muistelmasarjaa oli mukava lukea. Onneksi kaikki kääntyi hyvin ja oli ihania kuvia tekstin lomassa. On teillä upea koti ja blogiasi käyn sillointällöin lukemassa ja on kyllä Maritan suosituksen arvoinen!
    /Sari

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Tervetuloa blogiini, kiva että löysit tiei tänne!

    VastaaPoista