torstai 13. tammikuuta 2011

Vatteisiin väriä

Olen siivonnut vaatekaappeja ja alustavasti kartoittanut tilannetta. Kevääksi tarvitaan jotain piristävää ja yhdisteltävää jokaiseen kaappiin, aloitin helpoimmasta eli pikkulikoista ja tein H&M tilauksen, mutta mikä ihme siinä on, että joka kerta kun tilaan sieltä kasan vaatteita, niin viimeistään seuraavalla viikolla tulee sähköpostiin alennuskoodi? Odottaako ne oikein tilauksia ja sitten lähettää koodit, kun tilausta enää viitsisi peruuttaakaan, näin on käynyt jo monta kertaa ja nyt ottaa päähän! Alennusprosentti oli vain 10% mutta isommassa tilauksessa sekin tuntuu. Kiinnostaisi tietää olenko ainoa jolle käy AINA näin? 


kuva H&M


Omassa kaapissani on kovin tummaa.. Pitäisi varmaan saada väriä omaankin pukeutumiseen, minulla värit menevät aina kausittan ja fiiliksen mukaan, ostin esim. viime kesänä kirkkaan turkoosin Gantin neuleen, jota olen käyttänyt vain kerran. Kaunis väri, kiva paita, mutta.. 

Valoa ja iloa päivääsi!

3 kommenttia:

  1. Tuttu juttu täälläkin :) Kai ne lähettää sen alennuskoodin seuraavaa tilausta ajatellen vähän niin kuin kiitoksena tilauksesta, mutta kun niin harvoin mitään tilaa, niin ei oikein toimi meidän kohdalla.

    VastaaPoista
  2. Minua ketuttaa H&M:n tilauksissa eniten se,että aina jää jotakin uupumaan.Tulee viesti,että tuote on tilapäisesti loppunut,tulee viikolla se ja se,usein kuukausienkin päästä.Joskus joku jääny tulematta kokonaankin.No,joka tapauksessa olen H&M:n vakkkari tilaaja,vaatteet kun on nättejä ja sen verran edukkaita,että ne raskii panna surutta sitten kiertoon.Terv Paula

    VastaaPoista
  3. Okei, pitänee tehdä sitten tolla alella itselle värikäs tilaus eli mustaa :-D

    VastaaPoista