torstai 27. tammikuuta 2011

Hotelli helpotus

on ainoa huone, jossa meidän viimevuotisessa täysrempassa ei tehty mitään, siis yhtään mitään. Lattia on pari vuotta sitten valittu, eikä toimi. Vaalea laatta kivipintaisena ja valkoinen sauma on muisto siitä mitä se laitettaessa oli. JOS remontoisin vessan nyt, niin sinne tulisi Ikeasta Malm tyyppinen laatikosto lavuuareineen, taloon muuttaessa valkoiseksi maalatut paneelit lähtisivät lennossa ja maalataisiin seinät sekä lattiaksi laittaisimme samaa mustaa isoa laattaa tummine saumoineen mitä eteisessäkin on.


Alla olevista voisi helposti muutoksen kyllä aloittaa, loppu tulisi melkein itsestään ;-)
Viikonloppuna taidetaan mennä Rakenna ja remontoi messuille hakemaan infoa yhteen jos toiseenkin mahdolliseen projektiin.
Iloa ja valoa elämääsi!!!


3 kommenttia:

  1. teidän wc on aivan ihana! En ymmärrä mikä into on laittaa kotiin niin synkkää väriä kuin mustaa? mielestäni teidän kodin vaalea tyyli oli aivan unelma!

    VastaaPoista
  2. Mustaa pieninä annoksina ja käytännöllisistä syistä, lattiassa ei vaan toimi, saumat tummuneet kamaliksi eikä niihin mikään auta:-) Höyrypesimestä ja tököteistä lähtien kaikkea :-/

    VastaaPoista
  3. Kiitos kun kerrot kokemuksistasi, sillä meilläkin mielessä WC-remppaa, jahka tuo keittiö ensin saadaan..eli ei valkoista saumaa!

    VastaaPoista