maanantai 3. tammikuuta 2011

Väritöntä

 Kovin on taas väritöntä meillä päin :-) Muutamia Linumin uusia silkkityynynpäällisiä viime tammikuulta löysin kaapista ja näillä mennään nyt tovi. Odotan jo ihan hirveesti kevättä. Ja sinne, että tulee kevätvärit ja oikea kevät, on vielä aikaa.. Sisustusalan messut on vasta tulossa, mistä kauppiaat ostaa kevään ja tilauksiinkin menee aikaa, joten sisustuskauppoihin ne tulee vasta aikojen päästä :-/ Ruokakaupassa himoitsin jo tulppaanikimppua, mutta maltoin vielä.. Ens kauppareissulla jo varmaan ratkean ;-D


Kattimuksetkin osaavat arvostaa ylellisen silkkisen pehmeää uutta torkkupeittoa, joka on kyllä ihana. Liikkeessä missä olin töissä oli näitä jouluna myynnissä beigenä ja asiakas ol saanut tämän harmaan värisen laatikosta ja palautti sen, minullehan väri oli just ihan oikea.

Tuoksukynttilöitä en vaan voi vastustaa..
Helga ja Hertta synttärisankareina  muutaman päivän välein; kaksi vuotta täynnä, onnea tytöt!
Elämäni parhaat ostokset ikinä, nämä neidot ovat niin hauskoja, persoonallisia ja rakastettavan ihquja!
Onneksi otimme ne yhtäaikaa, heillä on valtavasti seuraa myös toisistaan; leikkivät, riehuvat ja nukkuvat välillä kainalotuksin.. 

Ihanaa alkavaa viikkoa, me lomaillaan tässä vielä muutama päivä.

3 kommenttia:

 1. Itsekin odotan jo kevättä ja että pääsisi laittamaan vähän keväistä sisustusta!Ja tekisi niin minunkin ostaa jo tulppaanikimppu! <3

  Ihanat kisut teillä! <3

  Ihanaa tätä Uuden vuoden alkua!

  VastaaPoista
 2. Onnea upeille kisuleille! <3

  Ihanan väritöntä. Mä pakkasin joulun pois viikonloppuna.

  Tuoksukynttilöitä rakastan, suosikit ovat yankee candlesit! <3

  VastaaPoista
 3. sarppa: Uutta vuotta myös sinulle!
  naana:Yenkkees canlesit voittaa kyllä monet muut voimakkaalla tuoksullaan, meillä ei tuoksu ollenkaan vaikka kymmeniä Partylite tuikkivia polttelis, tuoksu on liian mieto kolmen kerroksen talolla, näitä kun polttelee niin jopa tuntee tuoksun.

  VastaaPoista