sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Aula, raput ja työhuone

Raput oli ed. rempassa maalattu muutama vuosi sitten valkoiseksi ja piristykseksi lisäsin niihin numerotarrat, idean olin saanut jostain ulkomaisesta blogista missä numerot oli töpötetty saploonalla. Näytti kivalta ja oli silloin persoonalliset.


 Tässä remontissa valkoinen säilyi, mutta tarrat saivat jäädä.  
 
 Aula on sisustettu ylimääräisillä tuoleilla, Bestå kaappiin sain piilotettua kaikki valokuvakansiot ja kirjat ja ylhäällä pilkottaa talomme nykyisin ainoa tekstitarra. Carpe Diem!


Vasemmalla rappukäytävää alas, aulasta pääsee meidän makkariin, päässä näkyy miehen työhuonetta ja oikealla oleskelutilaa, jossa harvoin kukaan oleskelee..


Miehen oma pieni työhuone yläkerrassa, johon mahtuu kaikki oleellinen, työpöytä, tulostimet, kansiot ja mapit. Tila on pieni ja vaikeasti kuvattava.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa ja valoisaa. Mistä tuo aulan mustaraidallinen matto on?

  VastaaPoista
 2. Anis: Matto on tilattu vuosi sitten H&M home mallistosta:

  VastaaPoista
 3. Teillä on todella kaunis koti, kerrassaan ihastuttava<3 Haluaisin kysyä tuosta oleskelutilan nojatuolien vieressä olevasta valkoisesta kaapista: ilmeisesti Ikean Bestå korkeakiiltoovilla? Osaisitko kertoa minulle mitat ja vielä, onko kaappi ihan ilman jalkoja? Avautuvatko ovet ihan hyvin ilman niitä? Kiitos avustasi. Kiitos myös, että jaat vaikeitakin asioita täällä, kunnioitan kovasti sitä ja kokemuksesi kasvattavat myös minua. :)

  -Helen

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Helen!
  Kaappi on Ikean Bestå moduulista se korkeampi, nyt ei mittaa saatavilla, mutta ovia siis kaks päällekkäin, mitat löytyy Ikean sivuilta. Tässä ei ole jalkoja, joita saa ostettua kyllä erikseen, ruokahuoneessa meillä on jalallinen versio. Ovet aukeavat hyvin ja muutenkin on kyllä hyvä ja kätevä kaappi, nykyisessä olohuoneessa meillä on valkoisena ja mustana korkeakiiltoisena tämä.
  Iloa päivääsi!

  VastaaPoista