lauantai 10. huhtikuuta 2010

Vähän tekniikkaa..

Minäkin olen saanut uuden puhelimen, sain sen mieheltäni lahjaksi.
Mies hankki ensin itselleen mustan luurin ja minulle sitten valkoisen, ettei puhelimet vahingossa sekoitu. Kyseessä on Iphone kosketusnäyttö kaikilla herkuilla ;-)
Mieheni ja poikani pelailevat iphoneilla parhaillaan, grafiikka on erihyvä! Itse tulen varmasti eniten käyttämään musiikki- ja internet-toimintoja, tietysti vasta megapuheluiden jälkeen ;-) Puheloin ihan helposti ystävieni kanssa tuntikausia päivässä, terkkuja teille <3!!!
Tekniikka on aina minua vähän kiinnostanut, hankin kunnon radionkin itselleni keittiöpuuhiin joulun aikoihin ja olen ollut tooooosi tyytyväinen, varsinkin kun iphonen voi liittää tuohon Tivoli Audioon ja voin kuunnella lataamaani musiikkia ruokaa tehdessä.
Ihanaa viikonloppua teille kaikille!*************************************************************************************
TÄRKEÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ********TÄRKEÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!TÄRKEÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!TÄRKEÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!*************************************************************************************

Lukekaa edellinen postaukseni koskien vakuutusasioista, vakuutukset eivät välttämättä ole ihan sitä, mitä me tavikset sen luulemme olevan, niinkuin esim. turva vahingon varalle. Harvoin näin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti