sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Hei, apua

Päästäkää mut jo kotiin, pliis :-)
Ei jaksa enää odottaa!!!!!
JOS olisin viitsinyt, olisin voinut näyttää teille kaaoksen!
Kuinka saada kaksio aivan järkyttävään siivoon alle vuorokaudessa?
No helposti, ei tarvitse kun änkeä kaksioon kahdeksan henkeä, joista muutama kylpee lelulaatikoissa illalla (ei olla tilanpuutteen takia hankittu tytöille kylpyammeita vieläkään) koko sakki halusi myös saunoa saunassa, joka on toiminut muutaman kuukauden varastona. Ja vaikka olen vienyt talolle talvisäilöön monta Ikea-kassillista roinaa, luistimia ja talvivaatteet, niin jostain on ilmestynyt eteiseenkin sata paria lenkkareita, takkeja ja ulkohousuja, jotka ovat lasten jäljiltä usein pitkin lattioita, huoh. Illalla pelataan meidän perheen lempparia eli Buzz tietovisailu peliä, on koko perheen suosikki, ihan aikuisista, teineistä pikkusiin. Pieniltä vaan into loppuu kesken, joten saavat peliohjaimet joita ei ole enää aktivoitu niille;-) No sitten tietysti kehiin sipsuu ja säpsyy, ikävä kyllä pelin tiimellyksessä liian usein myös pitkin lattioita. Astioita altaaseen ja jonkun urhean käsinpestäväksi joka aterian jäljiltä mega kasa. Ja illan pimetessä, nukkumatin lähestyessä tämä nukkumajärjestely, hohhoijaa. Meidän parisänky olohuoneessa, sohvalla nukkuu tosiks vanhin, lattialle patjalla vanhin pojista, sohvatyynyt pitkin lattiaa ja loput neljä lasta lastenhuoneessa, jssa on aika turha kerätä leluja, kun joku levittää ne lattialle heti kuitenkin ;-)
Kuvia ei ole, kahden viikon päästä vielä samanlainen kahdeksan henkeä kaksiossa viikonloppu ja sitten toivottavasti ei hotelli- tai laivareissuja lukuunottamatta enää ikinä.
Kävimme ulkoilemassa omalla pihalla, jossa lapset leikkivät ja hyppivät trampoliinilla monta tuntia ihan mehuissaan. Miehen kanssa koodasimme minun keksimällä tavalla tapetit. Eli pohjapiirustukseen merkittiin mitkä seinät maalataan ja mitkä tapetoidaan. Tapettirullaan numero joka laitettiin myös pohjapiirustukseen ja nyt sitten vaan toivotaan, että oikeat seinät tapetoidaan niille varatuilla tapeteilla ;-) Makuuhuoneen tapettiin laitettiin vielä erikoismerkintä että tapetti tulee varmassti oikein päin. Lastenhuoneen "köyhänmiehen erikoistapetti" ei ole vielä tullut ahtaajien lakon takia, vaikka on tilattu reilu kolme viikkoa sitten. Mutta on tulossa se on pääasia.
Tapettien ja maalien lisäksi ensi viikolla alkaa myös keittiön kasaus. Hyvät koodaukset kehitin siitäkin ja nähtäväksi jää, tuleeko kaikki kerralla oikein. Yksi juttu vähän harmittaa. Keittiön työtaso. Olisin halunnut lopulta ne kivisenä, mutta aikataulu ei olisi riittänyt mitenkään, eikä sen puoleen kyllä budjettikaan, mutta mies lupasi, että sellaiset hankitaan myöhemmin. Mihinkäs tässä kiire olis valmiissa maailmassa?
Sisustusvalinnoista piti kirjoittaa, mutta tokkopa kukaan enää tänne asti on jaksanut lukeakaan.. Joten totean vain lyhyesti, että meinaan tulla hulluksi pyöritellessäni ideoita tulevaa sisustusta silmälläpitäen, lisännyt ja poistanut listaan mööbeleitä siihen malliin, että huh huh! No eiköhän siihenkin tolkku lopulta saada!
Ihanaa alkavaa viikkoa, joka saisi luvan lentää ja seuraavakin vielä lentää voisi, sitten onkin jo muuttoviikko!


3 kommenttia:

 1. Aika kuluu onneksi niin nopeasti, kohta olette jo olleet kotona kuukauden ennen kuin huomaattekaan :)

  Oletko tullut jo päätökseen, että aiotko pitää sisustuksessa vanhaa linjaa vai menettekö modernimpaan päin? Itse ainakin mielelläni näkisin kaikkia ratkaisuja mihin päädytte, laitathan sitten paljon kuvia kun sen aika koittaa? :)

  VastaaPoista
 2. Onnen Omenia: Ehdottomasti klasiisempaan ja modernimpaan suuntaan :-) Jopa Ektorpin sohvat mietityttävät pyöreällä muotokielellään :-)
  Ainoastaan budjetti hiukan rajoittaa sisustukseen täysin heittäytymistä:-/
  Kuvia on ehdottomasti luvassa, kunhan aika koittaa!

  VastaaPoista
 3. Tämä voisi ehkä aikanaan sitten auttaa niiden tasojen kanssa...mittoja ja laatua vain tänne suuntaan niin katsotaan ;)

  VastaaPoista