sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Sitä sun tätä

Käytiin pyhinä talolla ja avattiin kokeeksi pari tapettirullaa, vähän vedettiin teipillä vuotaa seinään ja mallailtiin kauempaa miltä näyttää. Oikeastaan piti selvittää kahdesta tapetista kumpi tulee ruokahuoneeseen ja kumpi taas olohuoneeseen. Toinen näistä on melkoisen haastava ja aavistuksen rohkeakin, ainakin jos aikaisempaa värimaailmaa kotoamme katsoo. Pysymme alkuperäisessä suunnitelmassa tapettien suhteen. Ja senkkejä on tullut vertailtua ruokahuoneeseen, Ikealaiset ovat kyllä nyt vahvoilla, ykkösenä. Järjestäin kaikki pelkistetyt ja nätit senkit olivat huojuvia ja huteria, hinta kuitenkin näissäkin satoja euroja. Tuli mieleen nuoruuden lastulevy kalusteet ja sen tyyppisiä en kyllä meille halua!
Olen hurahtanut täysin ruotsalaiseen sisustukseen ja saan sieltä vaikutteita ja inspiraatiota paljon. Ruotsia olen kyllä fanittanut ihan pikkutytöstä asti, kun sukulaistätimme kävi kylässä ja me siellä, niillä kaikki oli niin ihanaa ja hienoa ja sitä rahaakin niillä oli millä törsäillä, ihailin aina ja edelleen heidän tapaansa elää. Ruotsissa olen käynyt kymmeniä kertoja ja kesäksi on tarkoitus suunnata Tukholmaan shoppailemaan ainakin kerran.
Kesälomasuunnitelmiakin tässä jo hiotaan, olisi todella ihanaa lähteä Kreikkaan lomalla, ikävä ja Kreikan kaipuu heräsi syödessäni äsken perinteistä Kreikkalaista jugurttia hunajalla, NAM! Kreikka vaan on niin symppis, siellä on nähty mm. Rhodos, Kreeta, Karpathos, Korfu ja Parga, ihania muuta ei voi sanoa. Kaunis turkoosin värinen meri, aurinko ja lämmin suolainen tuulenhenkäys..

Ihanaa viikkoa myös teille!
Photograph of Piso Krioneri beach and rocks. Parga, Greece
Lefkos kuvat : Janne Eklund/Kalimera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti