keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Leffahuone suunnitelmia

Mies sai lopultakin tahtonsa läpi. Me olemme hyvin samanlaisia ja pidämme samanlaisista asioista, mies tykkää myös että koti on laitettu, pitää laadusta ja tekniikasta ja tämä on miehessäni ehdottomasti parasta; että me ollaan kaiken muun lisäksi parhaat kaverit ja reilun viiden vuodenkin jälkeen meillä on lähes tulkoon aina hauskaa yhdessä, välillä hervottoman hauskaa ;-) Nyt remonttisuunnitelmia tehdessä oli lopultakin selvää, että kodista ja sisustuksesta tulee pelkistetympi. Mieheni on nyt myös sanonut, ettei ihan kauheasti edes pitänyt entisestä country, Long Island tyylistä :-) Nyt olemme yrittäneet sisustaa kotia enemmän molempien mieleiseksi ja näyttää siltä että olemme onnistumassa.
Mies haaveili pitkään alimman kerroksen leffahuoneen tulevaan tummanharmaaseen laattalattiaan (materiaalit oli jo ennen tulipaloa ja käytävät oli ehditty laatoittaa) taljaa. Saamansa piti ja nyt meillä on hankittuna musta valkoinen Brasilialaisen härän talja (lihatalouden sivutuotteena myyntiin tullut, ei sentään meitä varten tapettuna). Leffahuoneeseen on hankittu myös divaani vuodesohva, kaksi tuolia raheilla ja tv-taso ja tauluja, tyynyjä.. Ensimmäinen sisustettu ja suunnitelmaltaan valmis tila, tila joka muuttaessamme kolme vuotta sitten toimi ensimmäisen vuoden varastona ja oikein perinteisenä kellarina. Siis hyvä me!
Lumet sulaa, aurinko lämmittää ja kotiin pääsy on jo ihan lähellä, muuttopalvelu tilattu ja kaikinpuolin tuntuu tosi hyvältä nyt!
Mukavaa loppuviikkoa myös teille!
Tuolit raheineen


Tyynyjä sohvalle

2 kommenttia:

  1. Juuri tuollaista tuolia olemme etsineet... voisitko kertoa, mistä se on?
    Kiitoksin, Satu

    VastaaPoista
  2. SatuG: ostimme tuolit Askosta:-)

    VastaaPoista