torstai 19. huhtikuuta 2012

Sinulle on postia

Kuten olen tainnut mainita niin meillä ollaan menty minuutti aikataululla kulunut viikko ja kiirettä on pitänyt joka asiassa.
  Olen jo muutaman kuukauden puhunut miehelle, että pitäisi hankkia postilaatikko ja talon numero muuttotarkastusta varten ja niinhän siinä sitten kävi, että ne tilattiin viimeisenä mahdollisena ajankohtana lopulta, kun oli pakko :O


 Muuttotarkastus aikaistui päivällä ja jouduimmekin turvautumaan väliaikaisiin ratkaisuihin; mies kyhäsi muutamassa minuutissa vanerista postilaatikon ja paperille piirrettiin talon numero :)
Ettei tarkastuksen läpimeno ainakaan näistä asioista olisi jäänyt kiinni. 
Eilen sitten hain postista Bobi postilaatikon jonka tilasin Netraudasta ajatuksena se, että postilaatikon Abloy lukko voidaan sarjoittaa kotiavaimiin sopivaksi.
Valitsin keskimmäisen värin koska se on samaa sävyä kun talomme katto :)
Lisäksi tilasin Kilpi-Koskinen Oy:sta sukunimikyltin liimattavaksi laatikkoon.


Ja sitten se valaistu talonumero Lamppukaupasta 
Talolla olohuoneen seinä on korjattu ja samoin olohuoneen parketti eikä nähtävästi mitään uutta mennyt edes rikki..
  Paitsi että vessassa eilen asennettu välitilalasi oli pingotuksesta vähän haljennut, mutta sen tulevat lasiasentajat vielä vaihtamaan..


Viikonloppuna siivousfirma tulee uudestaan siivoamaan, sitä pölyä on tosiaan joka paikassa kun talolla tänään kävin. Tarkoitus oli ottaa kuvia ja arvatkaa mitä?
Mulla oli muistikortti kotona!!!!
 Hassua puolestaan oli se, että miehen eilen kyhäämässä postilaatikossa oli postia :) Me ei olla ilmoitettu uutta osoitetta vielä minnekkään, mutta Kuitua.net asennuksesta lasku oli löytänyt laatikkoon ja joku toinenkin talolle tilatun jutun lasku. Laskut löytää perille näköjään aina :)


                 Mukavaa iltaa, iloa ja valoa!


2 kommenttia:

  1. Hei, meidän postilaatikko taitaa olla samanlainen&samanvärinen. Meillä ikkunat on tuota väriä ja räystäät myös :)

    VastaaPoista