maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ostoksille

Kyselinkin tässä taannoin ideoita meidän poikien huoneeseen, jossa asuu arkisin 11-vuotias poikani ja jokatoinen viikonloppu+lomia kaksi isoveljeään, jotka asuu isänsä luona. Poikien huone uudessa kodissa on hankalan muotoinen ja huonekalut meneekin siellä melkein kaikki uusiksi. Tv taso ja sänky on löytänytkin uuden kodin. 
  Ikeaan mennään tällä viiolla mm. sohva ostoksille ja  nämä on ostoslistassa poikien huoneeseen.

Tv-taso, saa pelit ja dvd:t koneineen piiloon tässä leveys on just sopiva sille tarkoitettuun tilaan  ja pojalla on kaappi samaan sarjaan.

Tämä sänky arkikäyttöön

Tämä arkisängyn alle sieltä käyttöön vedettäväksi 14-vuotiaalle


Vuode nojatuoli pelaamiseen ja esikoiselle käyttöön meillä ollessaan.


Mukavaa iltaa täältä kaaoksesta, tosi rankkaa puuhaa tämä muuttaminen :-/ Onneksi se on pian takana. Muutama naarmukin on saatu aikaan ja jokainen niistä tuntuu kamalalta tässä vaiheessa, vuoden päästä niitä kukaan enää huomaa laskea :)
 Ja tykkään paljon siitä, että saan käytyä tavarat ajatuksella läpi, paljon sitä on kirppikselle taas mennytkin :)


            Mukavaa alkavaa viikkoa, iloa ja valoa!

2 kommenttia:

  1. Niin kuin teillä ei olisi muutakin tekemistä, mutta silti odotan kuumeisesti uusia päivityksiä! Meillä on rakennusprojekti n. 1,5kk teidän perässä, mutta samaan suuntaan ollaan menossa ja jotenkin olen saanut aina ammennettua sinun päivittelyistä (heh) voimaa ja uskoa omaan rakennusprojektiin ja tuskastumisen hetkiini. Eli kun vain kerkeät, niin kuvia ja tunnelmia, KIITOS :)). Ihanan aurinkoista vkonloppua muuttajille!

    VastaaPoista
  2. Meillä on tuota samaa sarjaa kerrossänky ja tuo lisäpeti ja on ollu tosi toiviva kokoonpano :) innolla odotan minäkin uusia kuvia, teillä on aina ollu tosi kaunis koti :)

    VastaaPoista