tiistai 17. huhtikuuta 2012

Päivän hyvät uutiset

Tänään koitti vihdoin se päivä josta lähes poikkeuksetta jokainen rakentaja/rakennuttaja varmasti haaveilee eli kyseessähän on tietysti muuttotarkastus.
 Hyvät uutiset liittyvätkin juurikin muuttotarkastukseen se meinaan meni läpi :) Kaupunkimme rakennusvalvonnan puolesta saamme muuttaa taloomme tästä päivästä lukien. 


 Eilen vähän fiilistelin ja vein keittiöön muutaman laatikon kippoja ja kuppeja. Välitilalasi asennetaan huomenna peukut pystyyn, että asentaja ehtii. Kuvat meidän keittiöstä on otettu huonosta kulmasta ja ihan pikaisesti iphonella;  parempia kuvia onkin luvassa loppuviikosta!!!

 Olohuoneessa timpurin sähläämät reiät korjataan parkettia vaihtamalla torstaina, joten huonekalujen muuttaminen alkaa vasta sen jälkeen. 
  Huomenna on Designtalon vastaanottotarkastus, sisäosat otetaan vastaan sovitulla parkettirempalla, keittiön naarmuisen työtason vaihtamisella ja jotain muutakin pientä oli listalla.
 Talon ulkopuolella hommaa sitten riittääkin vielä paljon, siitä selostusta toisella kertaa.


Ihan kohta me asutaan uudessa kodissa ja kevät on täällä kylmyydestä huolimatta.
                    Iloa ja valoa sinulle!18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kokonaisuus ei nyt ihan aukea tästä kulmasta, mutta jotain näkee :-)

   Poista
 2. Komppaan Maritaa, IIIIIKKKSSS. Tuonne kun pääsis kokkailemaan. Onnea uuteen kotiin ♡

  VastaaPoista
 3. Onnea!!

  JA hyvältä näyttää keittiö!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana keittiö! Ja kohta on muutto! Hienoa! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kohta on muutto, mutta ulkopuoliset hommat vie jonkin verran iloa muutosta... Näillä näkymin hommaa voi olla enemmänkin, onneksi kuitenkin voidaan asua talossa ja hyvä niin!
   Ei vaan oo kivaa, kuten tiedät, että lappaa jos millasta ukkelia vaikka vaan pihallakin/katollakin. Nauti siinä sitten kesästä kun aavistuksen pottuuntuneita venäläisiä huokailee hommiaan ja heittelee tupakan tumppejaan pitkin pihaa :-/

   Poista
  2. Muista verhoilla itsesi heti sängystä noustessa :D Ennen aamukasia saattaa jo auto kurvata pihaan..näin meillä. onneksi olin varautunut jo ajoissa, etten ihan puolipukeissa hihhuloinut ympäriinsä :D
   Toivottavasti teillä hommat tehdään nopeasti nopeasti loppuun :)

   Poista
 5. Onpa hieno juttu! Kuvia odotellaan, paljon kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulossa :-)
   Ihan kamala kiire päällä ihan minuuttiaikataululla mennään.. Nämä tarkastukset kun on keskellä päivää, mies hoitaa ne ja lasten hoidosta hakemisen, kirppisprojektin ja lasten harrastusten kanssa..Stressi helpottaa toivottavasti torstaina!

   Poista
 6. Näyttää keittiö kovin samalle kuin meillä :) Mutta hieno on! Onnea uuteen kotiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua just eniten harmitti talopaketin tilaamisessa se ettei kovin persoonallista köökkiä saa näillä valikoimilla:-(
   Selvää oli että valkosta ja kiiltävää. Kivitasot myöhemmin ja rosterit Dt:n valikoimista.Hauska sattuma jos samat matskut saman muotosessa keittiössä, kun näitä kulmaratkaisuja on kuitenkin tosi harvassa keittiössä:-) Minä olisin halunnut toisen mallisen keittiön, mutta kaikkea ei voinut saada:-/

   Poista
  2. Mutta toisaalta aika ajatonta näillä valinnoilla =) Persoonalliset jutut ei välttämättä kymmenen vuoden päästä oo enää kovin pop juttu... Meille työkseen keittiöitä asentava tuttu sano juuri tätä ja kehui meidän keittiötä kovasti :)

   Poista
 7. Mä tykkään kans sun keittiöstä :) Liesituuletin on tosi kiva!

  VastaaPoista