keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Päivän huonot uutiset :/

Ja näitähän tässä meidän rakennuttamisessa on riittänyt :(


Miehellä oli talolla tänään Designtalojen luovutuspalaveri. Vastaanotto-papereihin kirjattiin ylös 15 reklamaatiota.


Meidän talossa oli tänään myös talonäyttely. 
Mies meni talolle töistä tarkoituksenaan vähän viimeistellä paikkoja. Talolla oli vastassa taas katastrofi.
Seinän korjaus-projekti ei sitten edennytkään suunnitelman mukaisesti, maalarimies oli hionut seinän ilmanvaihtokone päällä vaikka asiasta oli mainittu, että se pitää sulkea. 
 Seurauksella, että meidän koko talo on lattiasta kattoon kipsipölyn peitossa. Mies yritti sitä aluksi imuroida seurauksella, että imuri meni heti tukkoon. Pölyä on miehen mukaan ihan kaikkialla. Kaiken huipuksi seinä on korjattu huonosti, korjauskohta jäi näkyviin ja seinä joudutaan tekemään uudestaan!


 Välilasit saatiin kuin saatiinkin asennettua tänään, laiha lohtu kun muu talo näytti siltä, että sata kiloa vehnäjauhoja olisi siellä räjähtänyt.. Mitään ei ollut enää tehtävissä, talo esiteltiin siinä kunnossa :/ 
  Viime lauantain siivous meni sitten täysin hukkaan :( 
Dt tilaa siivoojat kun olohuoneen lattia on valmis, huomenna parketin reiät korjataan purkamalla reiälliset parketit ja asentamalla lattia uudestaan.


 Mitähän seuraavaksi?


Tämä meidän projekti on ollut kyllä pieni painajainen. Yhtä asiaa kun korjataan niin toisaalla  kaksi muuta menee pilalle. En ole muistanutkaan mainita kuinka  kolmannen panelointikerran jälkeen saunan katto on oikein mutta kiukaan suojapuussa on häiritsevä painauma naarmu.
  Kun vaan pääsee noista venäläisistä rakentajista, jollaisia tässä meidän projektissa on ollut ihan liikaakin jo, niin kyllä tää taas tästä, kai. Tosin talon ulkopuolinen reklamaatiolista on pitkä joten ihan lähellä tämä helpotus ei ole.. 
10 kommenttia:

 1. Voi ei.. Ihan kuin noilla työmiehillä olis jäänyt aivot narikkaan.. Siis oikeesti! Suututtaa sun/teidän puolesta :( Voimia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tosi harmittavaa :-(
   Ja välillä sitä oikein miettii että voiko näin paljon vahinkoja sattuakaan..

   Poista
 2. Olen melkeinpä sanaton kohta.. :(
  Siis kaikki se työ ihan turhaan mitä olitte siivouksen takia tehneet! Mua harmittaa niin teidän puolesta ja on harmittanut jo liian monta kertaa!
  En voi ymmärtää miten tuon talon kanssa on noin huono tuuri?! Meilläkin oli vaikka mitä tämän oman kanssa ja ajattelin jo että tää nyt on jo jotenkin "kirottu" koko mökki..?! (Se halvatun Maskukin toimitti tänne rikkinäiset huonekalut ja väärän kokoiset patjat..ja sitten meillä meni tapanina sähköt 3 päiväksi ja koko tontti oli kuin pyörremyrskyn jäljiltä.. ym ym..)

  Olkaa tarkkoja sen siivousfirman kanssa. mekin saatiin se DT:n puolesta. Ekalla käynnillä ne tyyliin pyyhkäs tasot. Soitettiin takas ja siistivät talon näyttökuntoon. Minä siivosin ihan kunnolla vielä sen jälkeen. Pölyä oli joka kolkka täynnä lattiasta kattoon. Eli NIIDENKIN siivoamista sais olla seuraamassa silmä kovana vieressä..jos siis sama firma tulee teille kuin meille...huoh...
  Ja tietysti sitä pölyä varmaan laskeutuu kaikilla rakentamisen jälkeen vielä jonkin aikaa, mutta tätä ei oltu ihan oikeasti siivottu muuta kuin pyyhkästy silmälle siistiksi. En olis maksanut euroakaan siitä jäljestä.

  Koittakaa jaksaa vielä nämäkin asiat! Pakko sen on joskus helpottaa jo..?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toinen vaihtoehto on sitten se että koko projekti on kirottu :-/
   Se viime lauantain siivous oli tehty ihan hyvin mutta siis ihan turhaan.
   Mä niin olisin halunnut kiinnostuneille ja uteliaille esitellä meidän talon "edustavana" mutta näin tällä kertaa.
   Ja ens viikolla jatkuu palaveeraaminen kerron sitten lisää, kun tiedän. Mutta remppaa olis tiedossa....
   Oikeesti ei tiedä itkeäkö vai nauraa!!!!
   Onneks koiran kanssa tehty iltalenkki luonnossa piristää ja poistaa isommankin harmituksen

   Poista
 3. Ou nou :/ Meille sanottiin, että ilmanvaihtokoneen saa käynnistää vasta, kun talo on täysin siivottu ja siellä ollaan yötä ensimmäisen kerran. Juuri sen raksapölyn takia... Mutta kyllä on hölmöläisen touhua ja tuntuu olevan D-taloilla niin yleistä! Meillä kävi niin tuuri...siihen tulokseen olen tullut, kun näitä blogeja oon lukenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuripeliä on rakentaminenkin ikävä kyllä:( meillähän talo oli jo täysin siivottu siksi ilmanvaihtokone oli päälle laitettu ja erikseen maalaria ohjeistettu että se pitää sammuttaa. Jälkiviisaana vois todeta, että olis pitänyt ihan ite sammuttaa:-/

   Poista
 4. Teillä on myös varmaan ilmastointikanavat täynnä sitä pölyä ja toivottavasti ei ole ilmastointikonekin ihan tukossa. Vaatikaa Designtalolta ilmastointikanavien puhdistus ja koneen tsekkaus, kun kerran taas sössivät. Koittakaa jaksaa!!! Ihan käsittämätöntä sähläystä kyllä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiliseen talon luovutus pöytäkirjaan lisättiin ilmanvaihtokoneen ja kanavien putsaus. Tänään on raksalla paikkailtu aiempia sotkuja:-/ Siivoojat saadaan perjantaiksi tai viikonlopuksi viimeistään.

   Poista
 5. Voi ei!! Kyllä tulee ihan paha mieli teidän puolesta, riittäisi jo vastoinkäymiset!

  Meillä oli myös eilen luovutustarkastus, johon tuli 24 mainintaa, tosin kaikki lopuperin aika pieniä/helposti korjattavia.

  Jaksamisia ja voimia!

  VastaaPoista
 6. Huomatkaa, että näyttelysiivous ja kunnon siivous on kaksi eri asiaa. Jos haluatte kunnon siivouksen, kertokaa siitä talotoimittajalle, joskos he järjestävät sellaisen tai sitten itse kustannatte. Yleensä lähes kaikkiin paketteihin kuuluu ns näyttelysiivous eli näkyvät pinnat puhtaiksi periaatteella ja se kunnon siivous jää asukkaalle.

  VastaaPoista