perjantai 19. helmikuuta 2010

tapetteja

Kuten jo kerroin niin lattia on meille taloon valittu ja olemme tyyttyväisiä siihen. tapettipuolella ei ole niin helppoa valita ei :-) Olen kantanut varakotiin kymmeniä paloja vaihtoehdoista, mies teilaa niistä heti alkuun puolet ja loput olen teipannut seinään jos niissä on ollut vähänkään potenttiaalia ;-)
Haen graafisempaa ilmettä aika erilaista kun on siis ollut, varmaa ei ole mitkä seinät tapetoidaan ja varsinkaan millä tapetilla, mutta onneksi on aikaa vielä pyöritellä ideoita mielessä. Lisäksi on vahvana valkoinen tapetti, jossa hopeita kuvioita joka on nyt vahvoilla olohuoneeseen, siitä ei ole mallia.

Harmaalla pohjalla valkoista, harmaalla ja kimaltavaa hopeaa vaikka eteiseen..


Tässä kontrasteja sellaiseen paikkaan jossa ei ole muita yksityiskohtia..Tästäkin pidän, pinta kivaa samettimaista..Tässä esimakua tulevasta.. Kenties joku päättyy johonkin seinäänkin kotona.. Tai sitten ei ;-)Rentouttavaa lauantaita!
..

7 kommenttia:

 1. Vaikeaa valinta varmaan. Niin paljon kauniita vaihtoehtoja. Toivottavasti löytyy mieleinen. Nuo on kaikki hyvän näköisiä...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita. Sopivan rohkeita :)
  Varaankin sinut kanssani tapettikauppaan, jahka saamme hankittua uuden kodin! :)
  Lupaan saunottaa ja ruokkia hyvin vastapalvelukseksi. Sydäntäkin on lupa lauteilla purkaa - kunhan muistaa, että juoma lämpenee puhuessa ;)

  VastaaPoista
 3. Hei! Noin suurinpiirtein tiedän tilanteenne ja toivon, että kaikki alkaa sujua hyvin. Ihastelin kotianne sisustusideoissa ja nyt innolla odotan, mitä valitset tähän "uuteen" kotiin. Sulla on todella silmää sisustamiselle! Hyvää kevättalvea!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista!

  H: Mieluusti tulen kanssasi tapettikaupoille ja parantamaan maailmaa, ja tottavieköön parannettavaa löytyy ;-D

  VastaaPoista
 5. Oi kun ihana tuo kukkatapetti harmaalla pohjalla! Minua on nyt jotenkin alkanut kovasti miellyttämään valko-harmaa...Varmaan vaikea valita kun on niin paljon ihania vaihtoehtoja, mutta päädyitpä noista mihin vaan, niin kaunista tulee:)

  VastaaPoista
 6. Muistatko yhtään kenen valmistajan tapetti on tuo jossa on harmaalla pohjalla kukkia? Haluaisin kovasti löytää kyseisen tapetin, enkä ole siihen vielä törmännyt missään liikkeessä.

  VastaaPoista
 7. Hei Anonyymi ko tapetti oli vuosi sitten Starkin valikoimista, muut Rtv:stä

  VastaaPoista