sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ystävänpäivä

Hyvää ystävänpäivää!

Laskiaismäessä on käyty ja makkaraa paistettu nuotiolla, kotona herkuteltu laskiaispullalla. Minä ja pikkutytöt jäätiin kotimiehiksi, kun muut lähtivät palaneen terassin alta siirtämään polttopuut talteen, huomenna alkavan terassinpurkutyön alta.
Pientä keväistä kivaa on tullut lähipäivinä hankittua, että minä tykkään näistä!

Korvattomia mukeja kahdeksan, Hackmanin myymälästä lusikat, keittiöpyyhkeet ja method vaahtoava käsisaippua, kerrankin löytyi kaunis pullo jonka voi laittaa esille!Villa Collection Bamboo Green tea kynttilä, ihana tuoksu!Laskiaispullia, nam!Aivan ihanat ja laadukkaat Percale pussilakanat, odotan kuinka illalla pääsen kietoutumaan niiden viileyteen. Melkein mikään ei voita uusia vastapestyjä lakanoita. (Silittämättä ovat, kun ei ole silitysrautaa.)Ja lopuksi ihmisen parhaasta ystävästä, eläimestä, kuva. Tässä tapauksessa Hertasta, tytöt piirsivät piirustuspöydällään ja kikattelivat, sivusilmällä katsoin etteivät mitään pahaa tee.
(nykyisin liian usein on liian hiljaista..) värittelivät värityskirjojaan, kissa pöydällä katselemassa ja siinä se. Kissan tarkempi tutkimus kertoo kikattelun syyn, voiko näin kilttiä kissaa enää ollakkaan, sanaakaan ei sanonut tai poiskaan lähtenyT, tussilla oli piirretty vähän kulmakarvoja ja olipa tuo armas katti saanut viiruja selkäpuolellekin ;-D

Ihanaa alkavaa viikkoa myös teille!

..

8 kommenttia:

 1. Ihanaista ystävänpäivää sinne <3
  Ihania ostoksia siellä <3 Kelpais kaikki tänne <3

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia! Suloinen viirukissa!

  Iloista ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Hih, voi teidän kisulia :) Hyvää ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kisua! On kyllä tosi kiltti kun ei ollut moksiskaan. :D

  Ihanaa ystispäivää sinne! <3

  VastaaPoista
 5. Heipsan!!

  Ihania ostoksia!! Mistä olet ostannut nuo mukit?

  -m-

  VastaaPoista
 6. Voi ei kissa parkaa :D on kyllä vähän liian kiltti kisuli,kun ei osannu mennä pois lasten alta.Mutta silti niin ihana ja suloinen Viiru!

  VastaaPoista
 7. -m- Mukit oli löytö Hackmanin tehtaanmyymälästä Lohjalta, vein viimoiset, mutta voihan niitä muista myymälöistä ;-)

  VastaaPoista