perjantai 12. helmikuuta 2010

Jobinpostia

Kauan odotettu vakuutusyhtiön vastine oikaisupyyntöömme koskien 20%:n omavastuuseen talomme tulipalossa saapui alkuviikosta. Tieto lamaannutti pariksi päiväksi. Omavastuu säilyy ja tällä kertaa miestäni ei syytetä paloturvallisuuden rikkomisesta (astia metrin liian lähellä taloa) vaan vakuutusyhtiö on testeissään todennut ettei koko tulipalo ole voinut meidän kylmästä tuhkasta syttyä.. Siis TÄH??? Mistä sitten, kuka käy arki-iltaisin sytyttelemässä ihmisten terasseja palamaan? Voisin tietää yhden, mutta ei kai sentään!
Palopäälikkö on kuulemamme mukaan saanut vakuutusyhtiöltä kolmelta eri henkilöltä kyselyn tuhkan käyttäytymisestä ja syttymisestä, saanut saman vastauksen että tuhka voi syttyä, edelleenkin, useita päiviä myöhemmin. Siitäkin huolimatta vakuutusyhtiö päätti ettei voi syttyä. Eipä herätä kauheasti luottamusta, ei.
Kyseinen palopäälikkö on lupautunut tarvittaessa tulemaan asiasta todistamaan oikeuteen. Hyvä.
Asia jatkunee ylemmissä tahoissa, asia viedään niin pitkälle, kun tarve vaatii. Me taistelemme totuuden nimissä oikeuden tapahtumiseen asti, ei todellakaan ole reilua että otamme kymmeniä tuhansia lisää lainaa tai jätämme tuhoutuneen irtaimiston tilalle uudet ostamatta tms. Kun edelleenkin kyseessä on ollut vain ja ainoastaan puhdas vahinko, monien summien tuloksena syntynyt ja sitä vartenhan täysarvo-vakuutukset ovat!!

Jotain positiivistakin sentään!
Talomme remonttiurakka on allekirjoitettu tänään ja tositoimiin remppamiehet ryhtyvät maanantaina, JEEEE!!! Ja mikä parasta talon pitäisi olla valmis 30.4.2010 mennessä Jeee-Jeee!!
Edelleenkin elämä voittaa ja nautitaan siitä, ihanaa viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Uskomatonta, juuri tätä mä oon monesti aatellu et vaik maksamme ittemme kipeeks kaikista vakuutusmaksuista niin niiltä löytyy aina joku pykälä mikä estää maksamasta jos jotakin tapahtuu ja nyt teil on tollasta idioottimista takkuilua .Vi että suututtaa et aina niil on joku et ei voi maksaa niin kuin lupailevat.
  Argh!!!
  Toivotaan et ne asiat selvii ja saatte oikeutta ja totuutta.
  Onneksi sentään rakennus hommat alkaa et pääsette joskus takaisin omaan kotiin.
  Tiina

  VastaaPoista
 2. Voimia postauksen alun osalta ja onnea lopun osalta!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti nyt vakuutusyhtiö luovuttaisi <3
  Ihanalta kuulostaa kotinne remontin alkaminen, äkkiäkös sitä ollaan vapussa taas =)

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle blogiisi ja kiitän ja kumarran vierailustasi blogissani.
  Saanen tallentaa ietosi omaan blogiini????

  Oikein pysähdyin... ja piti lukea aikaisempia postauksiasi mitä teillä oli tapahtunut....
  niinhän se on, että silloin tapahtuu ja elämä koettelee kun vähiten odottaa.
  Voimia teille !!

  Lämpimin terkuin Jaana

  VastaaPoista