sunnuntai 30. maaliskuuta 2008


Viikonloppu on taas takana päin, vietimme sen tällä isoimmalla kokoonpanolla eli kuusi lasta ja aikuiset.. Mukavasti meni kotosalla, vieraita kahvittaen, vietimme Vernerin 7vuotis synttäreitä, laskimme takapihallamme mäkeä pari tuntia lasten kanssa, lauantaina oli vielä lunta ja paistoimme nuotiomakkaraa, oli pitkästä aikaa tosi mukavaa ;-)
Kevään tulo on varsin mukavaa, jos ei lasketa kuraa ja auringossa paljastuvia likaisia ikkunoita ja pölyjä. Vaikka tuntuu, että aina meilläkin siivotaan, niin miten voi olla mahdollista, että jos oikein ottaa spurtin siivoukseen, niin mitä enemmän siivoaa sitä sotkusempaa on? Aina luuttuessa ja pyyhkiessä näkee paikkoja, että tuo ja tuokin pitäisi vielä pyyhkiä... Minä kyllä tykkään siivota. Ja meillä lapset ja mies tykkää sotkea.

Pysyisipä nyt koti siistinä edes muutaman päivän. Paikka aina kaikelle ja kaikki aina paikalleen, tämän kun tämän perheen sottapytytkin muistaisivat niin olisin tyytyväinen!

1 kommentti:

  1. Moi! Kirjoitat tosi hauskasti! Minä en ole niin kovin innokas siivoamaan, mutta tuo pätee meilläkin, että muut ovat innokkaita sotkemaan..

    VastaaPoista