perjantai 21. maaliskuuta 2008

Maalari maalasi taloa...

Juu maalari olinkin yllättäen minä, eli ammattilaisesta tietoakaan ;-) Jos olisin ammattilaisempi, olisin varmasti suojannut lattiat joissa on nyt valkoisia, vesiliukoisia kylläkin, maalitäpliä,mutta ei se mitään ne saa pestyä, ei harmita. Eikä harmita sekään, että Jeminan uudessa Bamse liivihameessa on hiukan valkoista maalia, tai puhumattakaan ainoista hyvistä farkuistani, joissa on maalimuistoja nyt ja ikuisesti.. Mutta se harmittaa ihan ältsisti, että maali on nyt loppu, finito, slut- sitä ei ole tippaakaan jäljellä. Juuri kun pääsin vauhtiin, sain maalattua kotileikkitilan katon, mutta en koko lastenhuoneen kattoa. Se kyllä harmittaa.
Ennen:

Huomenna liitän jälkeen kuvan tähän, nyt on Jemina nukkumassa ;-)

Eerikan sänky ja seinä ennen:


Tämän tilan halusin muuttaa, koska Eerika siirtyy toiseen huoneeseen kesään mennessä ja vie punaisen värin mennessään nuoren neidin soppeensa;-) Petivaatteet ja katosverho ja tyynyt tulevat vaalenemaan Jeminan muuttaessa tähän sänkyyn ;-))


Ja vain toinen sisustushullu voi ymmärtää sen tuskan joka syntyi siitä, että lastenhuoneen ikkunalauta on ollut koko tämän ajan, jonka olemme tässä talossa asuneet, eli reilun vuoden ajan, musta. Kaakeloitu oikein hienosti, mutta mustaksi! Koska joka nurkka on huutanut apua ja tekohengitystä tässä talossa, ette usko millaisia värejä ja ratkaisuja tässä talossa on ollut, niin ikkunalauta on ollut huolista pienimpiä. No mutta tänään kun maalailin seiniä, kattoa ja vähän oviakin, ajattelin, että menee sitten syteen taikka saveen, niin otin ja maalasin ikkunalaudan ihan seinämaalilla. Ja se pysyi laatalla kun tauti. Meidän lastenhuoneen ikkuna on nyt valkoinen! Mies ei ymmärtänyt miksi olen niin ihastuksissani ikkunalautaan, te voitte kuvitella ja varmasti ymmärrätte!
Ja sitten lopuksi kotileikkitilaa katto maalattuna! Kyllä olen sitten onnellinen että sain sen tehtyä, ero entiseen on aivan mieletön!

1 kommentti:

 1. Niin suloisen tyttömäistä ja hempeää!!!<3<3<3
  Onneksi minullakin on yksi tytär!!!
  Jäisi niin moni vaaleanpunaisen rimpsujuttu näkemättä ja kokematta!!!<3<3<3
  On mielenkiintoista katsella tyttöjen nukkeleikkejä ja seurata heidän juttujaan!!!=O)
  Minulla on onni ihmetellä poikienjuttujakin...
  Ne ovatkin sitten jo aivan erimaata!!!
  Rajumpaa ja äänekkäämpää toimintaa-toden totta!!!
  Onnentuntemuksia sinulle
  tyttöjesi rinnalla ja muutenkii!=O)

  VastaaPoista