keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Muutaman päivän hiljaiseloa... Liekö vaikuttanut pääsiäispyhien touhut tai ulkona vallitseva lumimyräkkä, mutta olo on aikas saamaton tällä hetkellä.
Tai ollaanhn me saatukin, päähämme että eteiseen ja vessaan tuleva laattalattia oli liian levoton ja näytti luonnonvalossa likaiselta. no arvaatte varmaan ettei niitä enää vaihtamaan pystynyt ja kuittikin missä lie. No saimme laatat sijoitettua onneksi eteenpäin ja eilen uuden laatan valitsemista. Tällä kertaa ostetut ei ollut levottomia, vaan melkein valkoisia. Niin, vaikka vaaleeta harmaata ostettiin. Mies melkein hyppi innoissaan, kun laatta sopi lattiaan, kun nenä päähän. Minä taas... vaalean kura eteisen puhtaanapitoa mietin ja sitä, että laatan olisi pitänyt olla valea harmaa. En voi enkä kykene vastustaa tämän lattian asentamista, en, vaikka jokin sisälläni sanoo että kannattaisi. Koska seuraavaksi ei taida mennä enää pelkät laatat vaihtoon, vaan vaimo siinä samassa ;-D
Menimme eilen kaiken kukkuraksi ostamaan uutta vessanpyttyä ja arvatkaas montako toimme kotiin... Emme ensimmäistäkään, kun unohdimme koko pytyn.


1 kommentti:

  1. TOSI IHANA TUOLI, apua!!! Mistä olet sen löytänyt! Ja mahtava tuo rimpsumekko joka sillä on yllä.

    Nuo helmililjat, lempikukkiani.

    Heidi
    <3

    VastaaPoista