maanantai 31. maaliskuuta 2008

Aamu alkaa A:lla


Alkaako ensimmäinen uhmaikä jo kolme kuisella vauvalla? Meidän Milenalla ainakin alkoi ;-) Tämä emo on hyvin hyvin väsynyt. Sillä Milena neiti voi helposti saada päivällä raivarin tissillä; äii etkö ymmärrä, en nyt halua! Mutta mitäs tämä sama tytär tekeekään yöllä? Äiti, nyt minä haluan ja heti! Voisin kuvitella Milenan huutavan jos hän osaisi puhua. Milena haluaisi nukkua koko yön äidin kainalossa, tissi suussa. Ja yritäpäs tunkea halpaa kopiota tämän neidin suuhun, kuten tuttia, niin siihen yritykseen herää kyllä koko talo. Aitoa sen olla pitää, sanoisi luultavasti Milena 3kk jos hän osaisi vain puhua ;-)

Eilen on sitten tilattu pytty ja lavuaari vessaan, vessaremppa on siis etenemäisillään, lattia laitetaan kunhan saadaan pytty, sitten tasot ja loppusilaus, esittelen kuvat kun on valmiimpaa...
eteisen lattia on valmis, siitä kuvaa kun listat paikoillaan...
Tyttöjen huoneen katonkin olen maalannut, mutta se pitäisi maalata vielä kertaalleen, siitäkin kuvaa luvassa;-)

4 kommenttia:

 1. Voih muistan nuo yölliset hetket niin hyvin kun mikään muu ei kelvannut kuin tissi!:) nyt jo hymyilyttää mutta kyllä silloin välillä väsytti aika rankasti! vierotuksen tein siinä 10-11kk välissä kun voimat rupes hiipumaan ja hermot.
  Ihania lamppuja sinulla!

  VastaaPoista
 2. Minä taas muistelen vauvan suloista tuhinaa ja ihanaa tuoksua!!!=O)
  Vain äidinmaitovauvat tuoksuivat kertakaikkisen ihanalle!!<3<3<3
  Olisipa edes suvussa vauvoja!!!
  Olisi niin ihana päästä töllistelemään niitä muuttuvia kasvon ilmeitä ja pusuttelemaan pieniä kätösiä!!!
  Terveisin:Katinkainen,joka ei voi vastustaa pieniä vauvoja....<3

  VastaaPoista
 3. Hei!! Suloinen pikkuneiti teillä! Kyllä naisella luonnetta pitää olla, että pärjää maailmalla ;)

  Sitten haluaisin tiedustella, miten tuon alemman kuvan seinä on käsitelty? Onko kyseessä tapetti vai maali? Ja jos vielä muistat sävyn tai tapetin nimen, olisin ikionnellinen...!

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Alemman kuvan seinä on maalattu, maalin sävytysnumeroa en valitettavasti muista, mutta seinässä näyttää eniten maito- kaakaolta, aavistuksen tummempi, kun väriliuskassa, mutta tykätään kovasti!

  VastaaPoista