tiistai 18. maaliskuuta 2008

Lunta sataa, taas


Taitaa tulla talvi :-(
Tästä tietsikalta näen ulos missä pikkulinnut kuhertelevat vihreän pesäpönttönsä ympärillä, kovasti ovat ahkeroineet yhdessä, vieneet tavaraa sisään ja ulos, asettuneet taloksi ja mitä toden näkösemmin perhettä perustamassa. Tämä Janin tekemä pönttö onkin ainoa, joka on kelvannut vuokralaisille, sieltä viimekin keväänä lähti pesue maailmallae. Lapset rakensivat kukin oman pönttönsä, ja niitähän tuli monta ;-D Pitänee tutkia onko niissä liian iso sisäänmeno aukko vai mikä vikana, oli pienoinen pettymys ettei pöntöt kelvanneet.

Milena pikkuisena vauvana ;-)


Olen täällä Blogistaniassa törmännyt toinen toistaan ihanimpiin muniin, omani on vieläkin päälystämättä :-( Tänään päällystän, mutta en taida ehtiä koristelemaan niitä siten kun olin ajatellut.


Remonttikin vessassa etenee pikkuhiljaa, minä olisin halunnut sen valmiiksi tietysti HETI. Lattia pitäisi laittaa paikoilleen, niin pääsisin jatkamaan sisustus osuudella.
Tässä odotellessa on alkanut lastenhuoneen maalaus houkuttelemaan.. Voi olla että haen tänään maalit sihen. Juu, juu olin jo luopunut kertaalleen lastenhuoneen maalauksesta, koska se on ihan kiva ja persoonallinen noinkin, mutta haluan siitä selkeämmän. Ja jottei aika vain kävisi pitkäksi olisi tapetoitavaa tulevassa Vernerin huoneessa, tapetti on olemassa ja pohjatapetti, joudumme sellaisen asentamaan, kun joku on laittanut lasikuitutapettia kaikkialle, eikä me tykätä siitä kyllä yhtään! Ai niin ja jos töitänsä oikein listaa, niin voisinpa maalata loppuun tuon yläkerran aulan katonkin, joka on ollut puoliksi maalattu ties kuinka ja kauan, niin että olen jo tottunut siihen ;-) ja jos joku nyt on erehtynyt luulemaan minua täysijärkiseksi, kerrottakoon, että olen aamuyöstä Milenaa syöttäessäni miettinyt tyttöjen seinään jotain jujua, eikä uni meinanut silmään enää tulla...

2 kommenttia:

  1. AAh voi ihana mikä koti sinulla on ja kuusi lasta miten upeaa!Ja tuo kappale joka lähti soimaan kun blogiin tulin voi miten sainkaan virtaa!!!kiitos ja kaikki nuo tilda ompelukset ihania!
    Täältä blogi maailmasta löytää helmiä!!!!Iloa kevääseen ja voit olla varma että tulen uudelleen!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa niin tutulta tuo sisustusjuttujen miettiminen yöllä.

    Olisi kiva nähdä kuvia lastenhuoneistanne...

    VastaaPoista