sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Yläkerran tapetit

Yläkerrassa on neljän arkilapsemme huoneet, jokaiselle omansa. Tapeteista halusin ajattomat ja tälläistä valitsimme:


Pikkutytöt talolla : )

Hopeanhohtoinen tapetti Eerikan 12v huoneessa                                                Sandbergin talot tapetti Jeminalle, kohta 6vuotta
Sandbergin talot tapetti Milenalle 4 vuotta


                                                         Yläkerran aulasta alakertaan päin


Vernerin 10 vuotta huoneessa


                                                              hopeanhohtoista raitaa..


Koululaisten huoneelle aulasta
 

                                                      Pikkulikkojen huoneille aulasta päinMiehen valmistama aamiainen tänä aamuna, heh heh : )


Mukavaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

 1. Tykkään tapeteista ja tuo aamiaispöytä on huippu! Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Noi talot tapetit on aivan ihania! Olisin meillekin halunnut, mutta kun se muumitapetti oli miehen ja neidin toive :D Ehkä vielä jossakin vaiheessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne muumit on ihanat kanssa kun on aika värittömät :-)
   Juu vaikka valitsin melko ajattomat tapetit, niin tuskin näitä montaa vuotta jaksaa katsoa kuitenkaan.. :-)))

   Poista
 3. Moi,
  törmäsin vasta äskettäin tähän blogiin ja kun luin läpi näitä kirjoituksia en voinut olla palaamatta mielessäni omaan rakennusaikaan josta on tosin jo hiukan aikaa. Tavallaan tuntuu huojentavalta nähdä että emme näemmä ole ainoita, joita DTalo on koetellut (anteeksi tämä sillä en minä oikeasti toivo että kenelläkään muulla tarvitsisi ongelmia olla vaikka meillä olikin). Omaa taloamme rakennettiin kuin Iisakin kirkkoa tyyliin viisi lautaa kiinni, sitten irti ja uudestaan kiinni. Keräsimme jopa listaa siitä että miten paljon asioita oltiin joko laitettu uudestaan tai vaihdettu kokonaan ja se lista oli talon valmistuttua TODELLA pitkä. Meillä ei ehkä ollut kaikkein tarkin omakaan vastaava, mutta itse olimme paikalla joka päivä ja yritimme löytää mahdollisia ongelmapaikkoja ennen kuin ne piilotettiin gyprocin/maalin/jne taakse.
  Lopputuloksena oli että talomme on rakennettu ehkä 1.2 kertaisesti siihen nähden mikä olisi riittänyt kun olisi kerralla tehty kunnolla.

  Haasteena oli että aina ei itsekään oikein tiennyt että oliko jokin ongelma vai ei. Googlettamalla oppi mutta hidasta se oli. DT:n työpäälliköltä oli turha kysyä koska ko kaveri oli ainakin maakuntasarjan tasoa vähättelyssä/selittelyssä.

  Vaan lopuksi: yritin katsoa noista teidän kuvista että onko teille laitettu jo rakoventtiilit ? Jos ei niin kannattaa katsoa LVI kuvista niiden paikat ja varmistaa että ovat olemassa. (Eli ne kun ovat tuulettamassa vesieristettyjen seinien ja ulkoseinän väliä.) DTalon kaverit eivät tunnetusti ole tällaisten yksityiskohtien perään... Varsinkin jos talossa on myös yläkerrassa vessa.

  Toinen mielenkiintoinen asia on että kannattaa katsoa että onko viemärin tuuletusputjessa hattua, jos on niin sitten kannattaa googlata että onko se hyvä asia vai ei ? =)
  Tämä voi selittää sen jos sisällä tuntuu hajuonglemia talvisaikaan.

  T: Nimimerkki: "kadonneen virheen metsästäjä"

  VastaaPoista
 4. Montako rullaa teillä meni tuota talot tapettia yhteen seinään? Tosi kaunista!

  VastaaPoista