lauantai 25. helmikuuta 2012

Kotoilua

Lauantait on ihan parhautta, aamusta siivoilua ja sitten ulkoilimme talolla erittäin tehokkaasti luoden lunta pihalta. Koska raksalla työt on seissyt sen kolme viikkoa niin lunta olikin kertynyt melkoisesti ja miehen kanssa tehttiin parkkipaikkaa ja reittiä pihalta ulko ovelle. Fiilistelin talolla taas kävellen huoneesta toiseen ja miettien huonekalujen paikkoja, verhoja ja mitä uutta tulemme uuteen kotiimme hankkimaan. 
  Oih olen sen monta kertaa täällä blogissa jo todennutkin etten malttaisi enää odottaa, niin nää viimoiset viikot on kaikkein vaikeimpia, mä en enää jaksais odottaa että päästään muuttamaan uuteen kotiin! 
 Pian talolle tuleekin Topikeittiöltä kiintokaluste tilauksemme ja nyt alkaa tahti raksalla muutenkin kiihtymään oikein vauhdilla..


Tunnelmia raksa-ajan kodin makuuhuoneestaLeppoisaa lauantaita!
7 kommenttia:

 1. Sisustuksesta tulee varmasti hieno, kun raksa-asuntokin on kuin sisustuslehdestä ;) Lucky you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsistä töppöseen ihanilla petivehkeillä saa ihmeitä aikaan :-)

   Poista
 2. Komppaan edellistä :-) Mistä nuo hauskat miestä ja naista kuvaavat hahmot ovat ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukkeli ja akkeli on siirtynyt kuvan oton jälkeen yöpöydälle ne oli vähän "liikaa" tuolla päällä :-)
   Ne on Stockmannilta joulun aikoihin ostettu ja niissä on ruuvikolot takana ja laitan ne uuden kodin vessan oveen jos raaskin..

   Poista
 3. Lopussa se vauhti raksalla todellakin on huimaa. Yht'äkkiä tapahtuu monenlaista. Meille saapui perjantaina Nelkon kalusteet työmaalle, eilen lauantaina sai laatoittaja työnsä valmiiksi ja työnjälki on todella viimeisteltyä!! Olimme niin tyytyväisiä. Seinällä isoa valkoista laattaa ja harmaata lattiassa. Talo alkaa näyttää niin ihanalta!! Kalusteasentaja tulee maanantaina ja taas mennään aimo harppauksin kohti valmista kotia <3 Aprillipäivänä on taloesittely joten kuukausi aikaa niin kaikki on valmista..

  Tsemppiterkuin,
  Jaana
  Hailuoto 153

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitä odotankin innolla, että talo alkaa näyttää kodilta <3 Tässä on raksalla ollut nyt niin hiljaista, että loppu tapahtuukin sitten melkoisella rytinällä :-)

   Poista
  2. Niin ja tsemppiä teidän viimeisillöe metreille, kohtahan te jo asutte UUDESSA KODISSA <3<3<3

   Poista