perjantai 6. tammikuuta 2012

Sisustelu mielessä

 Ulkona on välillä ihan keväinen olo varsinkin kun aurinko paistaa. Kevät katalogit tipahtelee postilaatikosta ja ei sille mitään voi, että useampikin tilaus on lähtenyt uutta kotia silmällä pitäen..

  Raksalla hommat on edennyt nyt joulun ajan hitaasti, työmiehet on luultavasti ollut juhlimassa pakkasukkoa ja työmaa seissyt sen aikaa. Talolle mies kantoi juuri reilu 1400kg tavaraa; kaakelit, saumausaineet, tapetit ja laastit. Seinien kittausta ja maalausta tulossa. 
  Designtaloon saa valita Boråsin muutamista mallikansioista tapetteja, perushintaan kuului paperitapetteja ja lisämaksulla saa tapettia jota voi vähän pyyhkiä, joten koululaisten huoneisiin valittiin pojille hopeaa raitaa ja tytölle hopea-liilaa utukuviota.
 Pikkutytöille ei mallikansioista löytynyt tapetteja ja niitä olen nyt miettinyt ja juossut katsomassa paljon.. Haluan lastenhuoneista ajattomat ripauksella väriä. Onneksi kukaan ei enää halua prinsessa-huoneita, spidermaneja, Hello Kittyjä tai muutakaan!
  Eteiseen taisimme löytää vaalean tapetin, halusimme eteiseen avaruutta vaaleudella. 

 Olin ajatellut että musta on mun juttu, edellisen talon ruokahuoneen musta tapetti on vieläkin vaan niin i.h.a.n.a, mutta nyt näyttää vahvasti siltä, että olohuoneeseen kaavailtu musta tehostetapetti jää vielä toistaiseksi laittamatta koska haluan vaihteeksi leikkiä vähän verhoilla ja ehkä tauluillakin. Katsotaan miltä alkaa näyttämään, saahan niitä tapetteja laitettua moneen kertaan sitten kun talossa asutaan..

 Hailuoto 205:n kuuluu lakatut mäntyportaat.. Oli alusta asti selvää, että portaisiin satsaamme vähän lisää ja haluamme jotain muuta.. Tässä vaiheessa en paljasta enempää, kun että ainakin valkoista olis tulossa. 
Kuluisipa nyt aika nopeesti, että päästään näkemään miltä sisältä näyttää! 
Mukavaa viikonloppua!3 kommenttia:

 1. Innolla odotan sun sisustelua! Ulkoa talo näyttää jo kivalta!

  VastaaPoista
 2. houtten: Kivaa ettei tarvi yksin jänskätä ;-))))
  Vaikka kuinka näkee sielunsa silmillä miltä tulee sitten näyttämään, kun yhtä on valittu sieltä ja toista toisaalta ja kun ne laitetaan kaikki yhteen, niin saas nähdä miltä näyttää :-)

  VastaaPoista
 3. Oletko katsonut tapetteja tuolta Lekmer.fi sivulta? siellä näyttäis olevan aikas kivoja Färg&Form Swedenin tapetteja. Meille ei tullut tapettia ollenkaan, mutta jos joskus tulee, niin tuolta vois ajatella :)

  VastaaPoista