perjantai 20. tammikuuta 2012

Kaakeleiden mallausta


Ihanaa viikonloppu edessä ja saa talolta kunnollisia kuvia oikealla kameralla valoisaan aikaan.. 
Vaikkakaan mitään ihmeellistä ei ole nähtävillä kun valkoista tilaa, tapetointi alkaa ensi viikolla eikä kaikki tapetit ole edes tulleet vielä.
Kylpyhuoneen laatoista otimme talolla puhelimella kuvaa, kun mallasimme lattialle Designtalon kautta tilaamaamme valkoista kaakelia erikseen ostamamme tehosteen kanssa.  Pienet "kaakelikivet" tulee molempien suihkujen taakse soiroina, ostimme muutamia ylimääräisiä laattoja jotta saamme laatan jatkettua kaakeliin asti. Mietimme tästä laitammeko soirot lattiasta kattoon asti vai ensin rivi valkoista ylös ja alas.. Mielipiteitä???

                        Ihanaa viikonloppua!


                  


6 kommenttia:

 1. Minä laittaisin lattiasta kattoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin alkuperäinen suunnitelma.. Toivottavasti ei tarvitse tilata lisää, pitää käydä vähän mittailemassa..

   Poista
 2. Samoin! Meillä on hyvin vaalea tuollainen isohko laatta vaakaan, suihkujen (3kpl)takana suklaanruskea pitkä laatta pystyyn ja sen molemmin puolin soirot pikkukiviä. Luulin että ne pikkukivet leikataan siitä 30x30 palasta liuskana ja kiinnitetään sillä verkolla seinään, mutta laatoittaja irrrottelikin jokaisen kiven erikseen ja mallaili oikeaan paikkaan; veikkaan että lähetteli lämpimiä ajatuksia puoleeni ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh huh että yksitellen :-))) Voin veikata ettei ole kyllä ihan joka laatoittajan unelma saati sitten toteutuslistalla..

   Poista
 3. Kyllä mäki laittaisin lattiasta kattoon. Onnea laatoittajalle, jos joutuu erikseen mallailemaan jokaisen kiven! ;-) ;-)

  VastaaPoista