lauantai 21. tammikuuta 2012

Keittopäivä


Tänään meillä syötiin Valion mustan koskenlaskijan takana olleen ohjeen mukaista juustoista kasviskalakeittoa, joka on tosi herkullista. Ohjetta en löytänyt netistä ja ostamani paketin takana oli juustoisen padan ohje, joten sovelsin keiton muistini mukaan itse: liemi 1,5 litraa vettä 3 kalaliemikuutiota, viisi pussia kasvis-suikaleita pakasteesta, lohikuutioita pari pakettia ja tuo musta koskenlasija paloitellaan sekaan. Kiehautellaan ja maustetaan tillillä. Nopeaa, helppoa ja hyvää!
  Tämä keittiö on kyllä aavistuksen ahdas ja ehkä tyyliltään vähän aneeminen.. Pyökkireunat kaapinovissa ja noi välitilan laatat, sellaisia en enää huoli uuteen kotiin ollenkaan. Ruokapöytä ja tuolit on muuten uuteen kotiin ostettu ja pitäisi hakea varastoon. Tämä ovaalinmuotoinen kalusto onkin tulossa pian myyntiin.
Meidän raksa-ajan koti on palvellut hyvin, tilaa on ollut riittävästi ja olemme viihtyneet. Koiran kanssa olen kiertänyt aluetta ristiin ja rastiin onneksi talomme sijaitsee hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä tykkään myös että voin kävellä kaupunkimme keskustaan näyteikkuna ostoksille..

Tulppaaneja on oltava taas jatkuvasti esillä

Mies on hakemassa elokuvaa aiomme viettää muksan lorvailu- lauantain.

                  


2 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus!
  Saanko udella, mistä nuo lintuservetit on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Servetit on H&m kevätmallistosta tilattu:-)

   Poista