torstai 10. marraskuuta 2011

Tapetteja mietinnässä

Pari vuotta sitten vasta valitsimme edelliseen taloomme tapetteja. Makumme oli muuttunut hiljalleen pelkistetymmäksi ja selkeämmäksi ja kun taloomme tuli lähes kaiken kattava remontti, oli aika muuttaa suunnitelmat käytäntöön ja maalaisromantiikka sai väistyä uusien tuulien tieltä.
  Edellisen kodin tapeteiksi valitsimme rohkean, dramaattisen tyylikkään mustan ja perinteisemmän valkoisen, ei niin yllätys sillä olen aina ollut musta-valkoinen ihminen; vaatteissa, sisustuksessa yms. jo ihan nuoresta tytöstä asti.
  Tapetteja taas ja tällä kertaa uuteen kotiin, vaikea tehtävä kun tuntuu ettei osaa millään päättää.. 
  Tapettia tulee eteisaulaan, olohuoneeseen tehosteseinää, vessaan takaseinä, makuuhuoneisiin tehosteet.. 
  Ja mustalla ja valkoisella jatketaan edelleen, se on niin meidän maun mukaista.
  Koululaisten omiin huoneisiin valittiin jo vaaleaa ja hopeaa. Pikkulikkojen omiin huoneisiin on vielä tapetit hakusessa, voi olla että ihan väriäkin käytetään.. Sandbergin talot on aika vahvoilla, mutta en haluaisi molempiin huoneisiin samaa ja mietin, että laitetaanko nuorimmaiselle talot teema ja vanhemmalle joku ihan muu, vaikeeta on, mutta niin ihanaa!Talot keltaisena...


Musta-valkoisena kyllä olis eniten minun mieleeniTai sitten ihan punaista..Hmmm..


Verhokangas vaihtoehto tyttöjen laskosverhoihin..


Tää olis taas mun mielestä niin ihana laskosverhona...


Tai sitten talot...

Jos toiselle tytölle tulis mustavalkoinen talot tapetti ja pilvi-kappa ja toiselle keltaset talot tapetti ja värillisestä talot kankaasta laskarit, mietitään!

Ihanaa huomenna on perjantai, talolta tulossa uutta päivitettyä kuvaa, tänään Designtalon rakennuspäälikkö ja meidän vastaavamestari kävivät talolla toteamassa tähän astiset reklamaatiot, viat korjataan DT:n puolelta kuten pitääkin ja jatkossa tämänlaatuisia virheitä ei saa kyseiseltä venäläiseltä raksaporukalta enää tulla, DT korvaa myös virheistä aiheutuneet tarkastuskulut. Olemme ainakin nyt tyytyväisiä, rakennuttaminen on tarkan vastaavamestarin ansiosta edelleen mielekästä ja DT:n toiminta vastaa alun vaikeuksista huolimatta käsitystämme laadukkaasta kotimaisesta talontoimittajasta.

Rauhallista iltaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti