lauantai 5. marraskuuta 2011

Keittiö suunnitelma

Meidän uuden kodin keittiötä ollaan suunniteltu ja vihdoin saatu se tilattuakin Topi keittiön mallistosta, joka kuului talopakettimme hintaan. 
Järjestimme pikkulikat hoitoon ja ajoimme eräänä päivänä töistä suoraan Tammistoon suunnittelemaan keittiötä, tai niin luulimme. Selvisi hyvin pian että meidän piti varata tietylle ihmiselle aika, joka tekee Designtalon keittiösuunnitelmat. Muuten palvelua emme liikkeestä juurikaan enää saaneet, ilmeisesti koska keittiömme provikat oli saanut joku muu niin nämä myymälässä töissä olleet myyjät olivat haluttomia meitä palvelemaan. Tästä luin muutamasta muustakin blogista, ei ole hirveän hyvää mainosta Topi keittiöille.
  Lohjan Topi keittiöille varasimme sitten ajan ja saimme suunnitelman tehtyä.


Meillä ei ole täysin haaveidemme keittiöpohja, koska ruokailu erkkeriä ei saanut tähän talo malliin lisättyä. Talossa on muilta osin toimiva ja toiveemme täyttävä pohjaratkaisu, joten emme keittiön takia vaihtaneet mallia.
  Keittiöön tulee kulmaan liesi ja uuni, ja riviin kaapit. Keittiö ei ole kovin iso, mutta avaruutta antaa näkymä olohuoneeseen ja näkymä aukkoon joka on olohuoneesta avointa tilaa yläkertaan asti.Kuvat otin läppärin näytöltä, välitilassa on kapea ikkuna.


Kaapinovet on pelkistettyjä, korkekiiltoista valkoista, vetimet rosterin sävyyn sopivat. Rosteriset kodinkoneet, mustat kivitasot (ehkä) ja välitilaan lasia, jonka alle voisi halutessaan laittaa tapetin tai kivan tekstin. Kulman lasitusta mietin alkuun, mutta senkin pitäisi onnistua. Laattaa ei keittiöön tule ollenkaan. Kuvasta poiketen lattia on valkolakattu tammi parketti, jota tulee koko talon lattioihin, kylppäreitä lukuunottamatta.
Tätä kirjoittaessani keksi tohon liesituulettimen taakse laittaa jotain mosaiikkilaattaa kuten kuvassa jos löytyisi jotain sopivaa kiiltävää..Kylpyhuone ja vessa valinnat on myös tehty, tapeteista on koululaisten huoneetkin valittu, näistä luvassa esittelyt myöhemmin.


Ihanaa viikonloppua sinulle, iloa ja valoa!

3 kommenttia:

 1. Suorastaan ahmin tämän postauksen. Olen ihan vauhkona keittiösuunnitelmiin ja aina sellaisen nähdessäni, tutkin tarkasti joka yksityiskohdan. Pidän tästä, erityisesti tuosta kulmaratkaisusta ja jos vielä tulee mosaiikkitaustaa, niin tosi hyvä!

  VastaaPoista
 2. Marita: Tämä keittiö on simppeli ilman krumeluureja, seuraavaan keittiöön sitten ne jutut joita en tähän vielä saanut ;-))) Mutta yksinkertaisuudessaan toivon olevan käytännöllinen ja sellainen johon ei heti kyllästyisi.

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea keittiö suunnitelmia :)
  Tuon suunnitelman mukaan teille on tulossa tosi kiva keittiö.
  Ajattomat värit, ei kyllästy helpolla :).
  Ite oon kans tykästynyt kulma kokkaus pisteeseen ja sellanen piti saada, kun ennen ei oo ollut.
  meidän keittiössä on jotain samaa kuin teidän tulevassa, mutta tarkemmin en osaa määrittää=D
  Innolla seuraan teidän talon valmistumista :)
  Tykkään kovasti blogista ja usein käyn lukemassa,oon vaan huono kommentoimaan.

  VastaaPoista