perjantai 4. marraskuuta 2011

Raksalla

Meillä on talo nyt säältä ja sateelta suojattu, raksalla tulee käytyä päivittäin taloa ihmettelemässä.


 Ja onneksi tulee käytyä sillä muutama reklamaatiokin on Design taloille jouduttu tekemään. Meillä on loistava vastaavamestari joka päätyökseen toimii suuressa rakennusfirmassa ja onneksi alusta asti päätimme, että monien suosima -nimi paperissa "pimeä" vastaava- on säästöä väärässä kohtaa!
 Meillä vastaava käy raksalla kiitettävän usein ja hän huomasi jo ensimmäisellä käynnillään huomautettavaa, ulkoverhouksen naulat on ammuttu liian syvälle. Rakennustelineiden turvallisuus oli myös laiminlyöty, meillä rakennuttajilla on vastuu siitä jos työmaalla sattuu laiminlyönnin takia tapaturma.
   Meidän ihastellessamme taloa, vastaava tarkkailee jotain ihan muuta, puutteista on reklamoitu Designtalon työpäällikölle, joka ei reagoinut asiaan riittävästi ja asia on edennyt nyt rakennuspäällikölle.
  Designtalo on suomalainen yritys, pystytysporukka on ollut lähes täysin venäläisiä, ikävä kyllä tässä täytyy todeta että urakan edukas hinta talontoimittajalle tulee kyllä hintoihinsa jos sama tahti jatkuu ja asioita tehdään moneen kertaan. Minunkin kehnolla matikalla voi laskea, ettei kannattaisi, ei näinä aikoina.
 Toivottavasti reklamaatiot tuottavat tulosta ja saamme jatkossa kertoa positiivisempia asioita rakennuttamisen vaiheista!
Tässä venäläinen näkemys rakennustelineistä... Pystylautojen päällä muutama kiinnittämätön lauta!


Iloa ja valoa viikonloppuunne!
  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti