tiistai 15. marraskuuta 2011

Kaakeli taikurit

Eilen töistä suoraan tehostelaattaa valitsemaan, pikkulikat päiväkodista napattiin mukaan, olisipa muuten kiva käydä joskus valitsemassa tapetteja tms. ihan miehen kanssa kahden rauhassa poiketa vaikka syömässä valintojen lomassa..
  Palvelu oli laattakaupassa loistavaa, lapsiystävällistä ja valikoima laajaa ja olin tyytyväinen että löysimme etsimämme omasta kaupungistamme eikä tarvinnut mennä merta edemmäs kalaan, eiku siis laattaan.


Kylpyhuoneemme ei ole iso, vaikka olemme suurentaneet sitä poreammeen tarvitseman tilan takia, mutta ei siitä silti mikään hulppea spa osasto tullut, harmi. Mutta asiansa ajaa varmasti.


  Saunasta tulee mustaksi  käsitelty, kuten edellisessä kodissamme käsittelimme saunasuojalla jo kolme vuotta sitten ja kiukaaksi valitsimme Harvian pi 90 sähkökiukaan puhtaasti siitä syystä, että ulkonäkö miellytti molempia ja kiva yksityiskohta on seinään asennettava kytkin systeemi.


  Tilattuna on tehosteeksi suihkujen taakse oheista laattaa:Mustat soirot suihkujen x2 taakse kuten kuvassa, muuten valkoinen tasainen matta-laatta 25x40 kokoisena.


Lattialle tulee yläkuvasta poiketen Dagar musta 10x10 lattialaatta tummalla saumalla.

Suunnitelmat ja hankinnat etenevät vaikka talolla hommat jostain syystä nyt seisookin, liekö vaikeuksia venäläisten työntekijöiden kanssa vai missä, mutta lattiavalun pitäis olla tällä viikolla.
Ihanaa tiistain iltaa!!!
6 kommenttia:

 1. Jostakin netin ihmemaailmasta eksyin blogiisi ja jäänkin seurailemaan :) Meille on rakenteilla Hailuoto153 ja aika samassa vaiheessa näytetään olevan. Meillä talon pitäisi olla valmis maaliskuun puolessa välissä.

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno kaakeli tuo musta kivijuttu! Meille myöskin tulossa musta-valkoinen kylppäri ja D-talo :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Kävittekö paikallisessa värisilmäliikkeessä vai mistä valitsitte laatat? Meillä laattavalinta ensi viikolla edessä. Olemme ajatelleet kylppärin seiniin isoa valkoista kiiltävää laattaa, tehosteeksi jotain tumman harmaata. Lattia Dakar antrasiitti 10x10 laatta. Tehostelaatan valintaan olisi kiva saada vinkkejä ammattilaisilta mutta epäilen että eivät mielellään palvele liikkeessä jos kertoo olevansa D-talon asiakas. Tietävät että laatta tulee kuitenkin D-talon kautta eikä heiltä. Värisilmästähän laatat kuitenkin D-talolle tulevat.

  Jaana
  Hailuoto 153

  VastaaPoista
 4. Liikkeen nimi olikin Kaakeli taikurit ja on tosiaan Lohjalla, me otettiin lattia ja seinän valkoinen iso laatta D-talojen valikoimasta niin ja ne on tosiaan Värisilmän valikoimasta. Me ei löydetty valikoimasta tehosteesta sopivaa ja ostetaan se sitten itse. Samoin kaikkia tapetteja ei löytynyt melko niukasta valikoimasta, meillä koko mallisto joka kuulu hintaan tai pienestä lisämaksusta, oli kotona vajaan viikon ja sitten niitä ihmeteltiin :-) Meitä ainakin palveltiin tosi hyvin, ja tilattiin samalla tehosteet ja sitten liesituulettimen taakse kaakelia.

  VastaaPoista
 5. Ok, mites noiden asennus, asentaako samat kaverit sitten kaikki hankki ne sitten mistä tahansa. Jossain luki että jos hankitte materiaaleja muualta kuin d-talon valikoimasta vastaatte asennuksesta itse... Eihän siinä ole mitään järkeä mutta voiko tälläsestä tulla ongelmia asennusvaiheessa ja pitääkö siitä pulittaa jotain ylimääräistä?

  Jaana

  VastaaPoista
 6. Jaana: Se on nyt vähän epäselvää pitääkö itse asentaa, kun papereissalukee että pitäis ja kun kysyttiin siltä joka matskut toi nähtäväksi niin sanoi, että laittavat. Meillä on kyllä varulta tapetointi ja laatoitutiimi käytössä :-)

  VastaaPoista