sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sisustus & suunnitelmia

Paljon onnea kaikille iseille!
 Mieheni sai meiltä lasten askarteluiden lisäksi isänpäivälahjaksi Kanto telineen uuden kodin takkapuiden säilytystä varten.
Uuden kodin sisustaminen on myös alkanut, vaikkakin talon sisällä on lattioiden valu ensi viikolla ja sisäseinät voi vain mielessään hahmottaa.. 
Aikuisten makuuhuoneen pienet ikkunat mietitytti alkuun, mutta tänään talossa käydessämme ne näytti kivoilta. Makuuhuone on alakerrassa ja sinne tulee sängyn lisäksi lipasto ja tilaa näyttäisi jäävän myös työpöydälle. 
 Hankimme kaksi vuotta sitten Malmin lipaston ja tietsikkapöydäksi Malmin kapean tason lasilla, harmikseni silloin pöytää ei saanut valkoisena ja pitkän harkinnan jälkeen valitsin ne lopulta tammen sävyisenä.
    Ikeasta saa nyt tasoa lasilla valkoisena ja sellaisen haluan vihdoin makuuhuoneeseemme.     
  Muutama vuosi sitten hankittu Ghost voisi olla kiva pöydän äärellä. Sängynpääty ja yöpöydät on meillä myös valkoisia pelkistettyjä. Tapetiksi tulee musta-valkoinen tapetti.
Lamppuhulluna on tullut hankittua tämä monien modernien kotien suosikki, en voinut enää mitenkään vastustaa kiusausta vaikka tästä onkin tullut muotilamppu..


Valkoinen metallinen kolmijalka lamppukin on kokoelmiin karttunut, tosin laatikkossaan vielä odottamassa uuteen kotiin pääsyä.
Modernimpi versio valkoisesta Tripod jalkalampusta jonka myin kesällä huutiksen kautta. Tuleeko sitten olkkariin vai minne, sen näkee sitten siellä kotona..
Muitakin ihania hankintoja on uuteen kotiin tehty, niistä sitten postausta luvassa myöhemmin.

Ihanaa iltaa ja alkavaa viikkoa!


                                                                 


5 kommenttia:

 1. Sisustussuunnitelma ja kantoteline yhteen, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kanto telinettä ei kirjoiteta yhteen, koska Kanto on telineen nimi:-P Suurennuslasisi ei tainnut havaita, että Kanto oli kirjoitettu isolla ja näin viittaa nimeen :-)

  VastaaPoista
 3. ihania suunnitelmia! teille tulee niiiiin superkaunis koti :)

  VastaaPoista
 4. S: Resusseilla mitä käytössä on, niin kodistamme tulee mahdollisimman lähelle unelmaamme, toivon että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan!

  VastaaPoista
 5. Minäkin kaiholla katselen upean kotinne ja sisustuksenne kehittymistä!

  VastaaPoista