sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Terassikausi avattu!

Ihana lämmin viikonloppu takana päin, lämmin jos oli suoraan auringossa, varjossa olikin sitten kylmää.. Terassia saatiin vähän kalustettua, varjoa ei vielä laitettu mutta muutamia kalusteita lisää, muutama mööpeli vaihtoi paikkaa ja näillä mennään taas jonkin aikaa. Odotan, että saan purkkeihin kukkia ja muutamia ikivihreitä. Jos tänä kesänä tulisi istuttua enemmän terangilla tai sitten ei, hommia löytyy kyllä pihaltakin niin paljon kun vain jaksaa tehdä ;-) Piha on iso ja pikkuiset kukkapenkit näytä vielä miltään, työmaata riittää tuleviksi vuosiksikin.
Edellisen rivitalon pihaa olen hiukan kaiholla muistellut, saimme sen juuri valmiiksi kun suunnitelmat muuttuivat ja hankimme tämän nykyisen projektin.
Toinen toistaan ihanammat istutukset ja katettuu terassi jäivät, silloinen postimerkin kokoinen pihamme kun oli äkkiä mieleiseksi laitettu.
eniten kaipaan köynnösruusua, sellainen on ensitilassa laitettava, ajattelin istuttaa sen terassille isoon ruukkuun... Muutenkin taimikauppaan kulkee tieni alkavalla viikolla ;-)

5 kommenttia:

 1. Ajattele miten ihanaa, kun kevät on jo niin pitkällä. Voi terassilla istua ja nautiskella heräävästä luonnosta :) Minuakin hiukka Unelman pihaprojekti hirvittää. Mitä kaikkea sinne laittaisinkaan?? No hiljaa hyvä tulee, ei ole kiire minnekään ja voi pikkuhiljaa täydentää istutuksia.

  Iloista alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Äh minä en saanut vieläkään miestäni kantamaan meidän pöytää terassille yksin en saa kannettua kun on todella jykevä,mutta sinulla aivan mahtava puutarhakalusto!
  Iloista alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kevät on ihanaa!
  Kaunis pehmuste valkoisessa tuolissa.

  VastaaPoista
 4. Täällä vielä odotellaan terassikauden avajaisia, josko jo ensi viikonloppuna jos aurinko paistaa.

  VastaaPoista
 5. Oi kevät!
  Ja kohta juhlimme Wappua - silloin istutaan meilläkin terassilla, vaikka olis kymmenen astetta pakkasta!!!

  VastaaPoista