lauantai 19. huhtikuuta 2008

Kiitos!

Sain Essuntaskun ihanaiselta tunnustuksen

Kiitokset siitä, olen otettu ja ylpeä!!!

Kiitoksesta meinasin "puhua" tässä postauksessa.
KIITÄN kaikkia blogini lukijoita ja varsinkin kommentoijia, palaute on aina paikallaan ja mitä positiisempi, sen parempi;-)

Olin pettynyt kun muuan tuttavani eivät reagoineetkaan toivomallani tavalla vessan muutokseen meillä käydessään, tai ylipäätään remontin etenemiseen. Teemme remonttia mies töiden, minä lastenhoidon lomassa, ilman minkäänlaista apua ja monesti tuntuu että pitäisi ilmottautua johonkin luukusta lukaaliin ohjelmaan.
No minkälaista reaktiota sitten odotin? No en ainakaan hiljaisuutta ja epämääräistä muminaa. En kyllä riemun hurraa huutojakaan. Näillä ihmisillä on syynsä, etteivät mielipiteitään sano ääneen. Vaikka tykkäisivätkin. Eihän se kissakaan kiitoksella elä, sanotaan, mutta silti;-)
Mieheni sai juuri palkankorotuksen, on kevätristeilyä ja kannustinta jos minkälaista, hyvin tehdystä työstä tietenkin. Osoitus siitä, että arvostetaan ja on onnistunut.
Mutta mitä minä saan.. Kotimme sisustuksineen on tällä hetkellä työmaani. Työnantajani ovat kaksi vuotias, sekä toinen 4kk, autonkuljettajana toimin myös 8 ja 7 vuotiaille, niin ja kokkina, siivojana ja lastenhoitajanana koko sakille.
Ihanaa aikaa, mutta vaille minkäänlaista palkankorotusta tai työnantajan ylenpalttista ylistämistä.
Siksi mieltäni lämmittää erityisesti teidän lukijoideni kommentit työni tuloksista, te kerrotte mielipiteenne ja ne lämmittävät mieltäni!

Mukavaa iltaa jokaiselle oman tiensä tallaajalle Blogistaniassa ja sen ulkopuolella!


2 kommenttia:

  1. Voit olla itsestäsi ja miehestäsi ylpeä, teillä on todella kaunista ..niin minun makuuni...

    VastaaPoista
  2. Huippuhienoja sisustusjuttuja sinulla! Kyllä näitä blogisivuja on ihana katsella, olen jäänyt aivan koukkuun. Jotain ideoita on jäänyt mieleen itsellekin joita on pitänyt tehdä kotona.
    T. Mellukka

    VastaaPoista