torstai 17. huhtikuuta 2008

Päivät taas vierineet, kesää kohti onneksi mennään!
Pihahommia tehty jo useampana päivänä, kyllä multa tuoksu sitten hyvälle, ulkona mieli kevenee ja tulee hyvälle tuulelle.. Maahan kaivoin sipuleita valkoista ja vaaleanpunertavaa Liljaa ja valkoista Leimukukkaa, toivottavasti nousevat. Viime vuonna kylvin ison kasan siemeniä istutuslaatikkoihin ja kuten tiedätte ne ei ole kovin sisustuksellisia, joten nostin ne päiväksi ulos siemenineen, sillä seurauksella, että tuuli oli vienyt laatikot multineen päivineen pitkin pihamaata. Ensimmäistäkään kesäkukkaa ei noussut. Viikonloppuna olis tarkoitus kylvää tämänvuotiset siemenet...
Terassin siivousta tiedossa,josko sitä uskaltais oikein kaffet kattaa sinne ;-)
5 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania helmililjoja <3

  Kuule kannat kahvit vaan terassille ja nautit oikein täysin siemauksin kesän tulosta.

  Heidi
  <3

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Sabuskalle!!!<3<3<3
  Käytkö taskullani hakemassa jutskan!!!?=O)

  VastaaPoista
 3. Ihania kevätpuuhia; kasvuvoimaa sinne toivottelen! Minulla on vasta suunnittelun asteella viljelykset ja osittain myös kevätkunnostukset; jotenkin koleat päivät eivät ole kutsuneet ulkotöihin. Tältä viikonlopulta odotan kuitenkin paljon :-D!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Terassin siivousta meilläkin tai ainakin minun toiveissa olisi saada myös oikeen kunnolla juoda ulkokaffeet koko perheellä mutta meidän pöytä on niin jykevää tekoa etten siitä saa kuin pari osaa itse kannettua!Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Essun taskun kautta löysin tieni tänne, ihana blogi.

  VastaaPoista