sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Mieheni haaveilee peri suomalaiseen tapaan lottovoitosta, minä taidan olla outo lintu, koska en siitä haaveile, enkä ole koskaan haaveillutkaan. Ja melkoinen yllätysvoitto se olisikin, koska en koskaan lottoa. Toki iso rahasumma tätä elämää kummasti helpottaisi, varsinkin nyt kun on lasten kanssa kotona ja tulot pienimmillään.. Mutta en silti haluaisi mitään jättipottia, muutama miljoonakin riittäisi.. Ei vainen jos mies voittaisi muutaman kymppitonnin, olisi asia ihan ok, en vaatisi rahoja poiskaan lahjoittamaan. Mutta ne miljoonat olisikin jo toinen juttu. Minä uskon ettei raha tee onnelliseksi. Silläkin uhalla uskon, vaikka olen sitä kova tuhlaamaan. Ja tulen kyllä kovinkin onnelliseksi siitä, jos saan pitkään haaveilemani hyllyn tai tuolin. Mutta jos rahaa olisi mielinmäärin niin luulen ettei sitä onnen tunnetta enää tulisi, ei nauttisi siitä, että on pitkään odottanut ja säästänyt ja lopulta sitten saanut. Kaikki olisi hankittavissa tuosta noin vain, koti olisi äkkiä sisustettu valmiiksi juuri sellaiseksi unelmaksi, jollaisesta nyt vain haaveilen..autojen vaihtoon menisi korkeintaan viikko, Talon rakennuttamiseen järvenrannalle tämä kesä, matkatkin olisi äkkiä matkusteltu.
Ja olenhan minä yhden lottovoiton saanutkin, vaikka en edes lottoa, eikö sitä sanota, että on lottovoitto syntyä suomeen..

4 kommenttia:

 1. Olen sinun kanssasi kyllä samaa mieltä, liika raha ei ole hyväksi.. ja en minäkään lottoa, mies jonkunverran ja aina jättipotti tulossa just hälle =)

  Jos en ole kehunut, niin tykkään blogistasi tosi paljon

  T. sarppa

  VastaaPoista
 2. Mitenköhän se elämä muuttuisi,jos voittaisi lotossa pääpotin!?
  Pysyisiköhän siinä järki päässä!?
  No,eipä niin voi käydä,sillä en harrasta lottoamista!!!
  Vaan eipä tämä rahattomuuskaan kovin hääppöistä ole...kaikkeen kyllä tottuu ja katto on edelleen pään päällä ja murkinaa pöydässä-ei kai sitä ihminen juuri muuta tarvitse!?
  Ja mikä parasta,kevät on tulossa ja siitä nauttiminen ei maksa mitään!!!=O)
  Voi hyvin!!!!<3<3<3

  VastaaPoista
 3. Niinpä, ei se raha tuo rikkautta. Tietysti on mukava, jos rahaa on sen verran, että toimeen tulee, koska Suomessakin on paljon ihmisiä, jotka elävät köyhyysrajan alapuolella. Mutta mitä niillä miljoonilla oikeasti tekisi?? Silloin ei kyllä enää mikään tuntuisi miltään. Ja eipä nuo hömppämiljonäärijulkkiset kovin onnellisilta vaikutakaan :(

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä. Juhla ei tunnu miltään, jos sitä ei tasapainota arki.

  Minusta tuntuu, että sinä olet kyllä saanut jo muutaman muunkin jättipotin; tarkalleen ottaen kuusi kappaletta :-)

  Ihanaa päivää!

  VastaaPoista