keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Multaa kynsien alla..

Ihanaa kun on luvattu lämpenevää!
Pihalla tulee jo melkein asuttua, lapset makoilevat peiton alla keinussa terassilla tai vaihtoehtoisesti mylläävät hiekkalaatikolla yhtä kaikki, ollaan ihan pihalla koko sakki ;-) Ja jottei sisälle kukaan erehtyisi hankimme lapsille jätti trampoliinin, saivat valita ison uima-altaan tai tramppiksen ja äidin uima-innosta piittaamatta valitsivat siis jälkimmäisen. Toisaalta täytyy todeta, että järvi on meillä ihan lähellä, eikä altaan vesi taida lämmetä kunnolla koko kesänä. Onneksi pihallamme on kolkka piilossa johon tuollainen "rumilus" on omiaan. Turvaverkko oli loppuunmyyty, joten toivon ettei tarvitse lähiaikoina raportoida katkenneista luista:-O
Multaa olen kaivellut ja pensaita siirrellyt näin alkuun, sipuleita iskenyt maahan ja vahtinut ettei Hugo-koira kaiva niitä ylös.. Koirakin viihtyy pihalla, ei tulisi millään sisälle;-)
Muutamia valkoisia ryhmä ruusuja on hankittu, sekä perennoista mm. Jaloritarinkannusta, Pionia. Köynnösruusunkin otin matkaani, mutta tämän punakukkaisen istutin terassi-parvekkeemme säleikköä kiipeämään.
New Dawn köynnösruusu on hankintalistalla no 1, sellaisen kun jostain vain löydän.
Kesäkukka siemenpussit lisääntyvät kokoelmiini aivan kuin itsestään...9 kommenttia:

 1. Sinä se olet kerinnyt jo oikeen kunnolla puutarha hommiin!Ja noita siemeniä pitäisi minunkin vielä lisää ostella!

  VastaaPoista
 2. Minä ostin muutaman pussillisen gladioluksen sipuleita, mutta minne kaivaa ne, kun maassa paikoin 10 sentin jääkansi....onneksi paikoin alkaa olla jo maa paljaana :)

  VastaaPoista
 3. Meille ei ole vielä uskallettu ostaa trampoliinia, lapset on vielä niin pieniä. Ihana koiruli!

  VastaaPoista
 4. minulla olisi sinulle kaksi tunnustusta blogissani! saat itse päättää kuinka monelle ne jaat!

  VastaaPoista
 5. Kyllä se vaan on niin, että mitä enemmän aurinko paistaa, sitä vähemmän meikäläistäkin näkyy sisällä. Kukakohan kotityöt tekee taas kesän aikana?

  VastaaPoista
 6. Onnentyttö, että saitte "piilotettua" trampoliinin. Meillä melkein keskellä pihaa, mutta on se silti niin mahtava vekotin. Lapset hyppivät siinä tuntitolkulla ja kunto nousee melkein kuin itsestään.

  Ja mahtavat puutarhapuuhat olet saanut jo alulle. Itsellä vielä orvokkiasteella. Aurinkoista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 7. Onnentyttö, että saitte "piilotettua" trampoliinin. Meillä melkein keskellä pihaa, mutta on se silti niin mahtava vekotin. Lapset hyppivät siinä tuntitolkulla ja kunto nousee melkein kuin itsestään.

  Ja mahtavat puutarhapuuhat olet saanut jo alulle. Itsellä vielä orvokkiasteella. Aurinkoista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 8. Meilläpäin ei puutarhaan ole vielä kovin asiaa, sen verran on märkää ja jäistä.. Sinun puuhasi kuulostavat kivalta. Olen ostellut myös sipuleita mm. gladiolusta. Olisi ihana päästä jo pian hommiin.

  VastaaPoista
 9. Hei,
  löysin tänne jonkun muun blogin kautta. Ihana tämä sinun blogisi! Tulen varmasti uudestaankin :)

  VastaaPoista