sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Paluu entiseen

Kerroinkin tässä kuinka minua vaivaa akuutti sohvan vaihto kuume. Näitä onkin ollut aina muutaman vuoden välein ja laitoin nahkasohvan plus tuolit myyntiinkin, ostajiakin olisi ollut mutta en vielä myynyt niitä, kun en pystynyt päättämään minä sohvan ottaisin tilalle. Nyt päätös on tehty.
     Ikealaisiin (Ektorp, Kivik, Arild) olen todella tyytyväinen ollut ja kun ostohinta ei päätä huimaa niin varaa on välillä vaihtaa mielipidettään tai kokeilla jotain uutta ja todeta lopulta, että vanhassa on vara parempi...
    
 Silloin kun ostimme valkoiset Arildin nahkasohvat havittelimme sohvien puhdistamisen helppoutta ja sitä saimmekin, mutta löhöilyyn Arild ei kyllä ole maailman paras valinta. Ja TADAAAA myin valkoiset Kivikini edullisesti Arildien alta pois... 
   Hankkiakseni uudet samanlaiset tilalle! Hassu minä. Kivikit vaan ovat maailman parhaat sekä löhöilyyn, että seurusteluun. Pesupäivistä nyt kukaan vielä viitsi puhua, niitäkin kyllä on tulossa valkoisten kangas kalusteiden kanssa ja kun perheessä on lapsia, kissoja ja koira. Jahka saan jalat vähän paremmaksi niin laitan tuulemaan ja palaan vanhaan hyväksi havaittuun.
   Kuvat uusista Kivikeistä edellisessä talossamme vuonna 2010 lopulta varmistivat päätökseni, toki olohuone oli talossa iso sekä hyvän mallinen ja nykyinen on paljon pienempi, mutta eiköhän noi saada sinne ängettyä. Ja onneksi on nainen, niin saa vaihtaa mielipidettään tarpeen tullen : )

Rentoa sunnuntaita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti