lauantai 4. lokakuuta 2014

Päivällinen sydämellä

Lonkkaleikkauksesta on kulunut nyt reilu kaksi viikkoa mutten vielä juurikaan voi istua autossa tai mennä kotia pidemmälle. Jos ei voi mennä ravintolaan syömään niin sitten ravintola tulee kotiin oli mieheni ajatus tälle lauantaille. 
   Aivan ihanaa hemmottelua, istua nojatuolilla ja odotella mitä päivällinen pitää sisällään. Meillä mies ei useinkaan tee grilliruokia monimutkaisempia versioita, joten tämä oli niin specialia, varsinkin kun mieheni eläytyi kokin ja ravintolaseurani rooliin ihan kympillä : )

  Päivällisen menuuseen kuului alkukeitto tomaatista-vuohenjuustosta ja crutonkeja, pääruokana härän fileepihvi, punaviinikastikkeella ja valkosipuliperunoilla sekä tankoparsaa ja lopuksi vielä jälkiruokana creme brulee jäätelöä ja kahvia, nam! 
  Täytyy sanoa, että kyllä nyt minua on nyt hemmoteltu ja taidan pysyä toipilaana vielä piiiiitkään!
Ihanaa lauantaita sinulle, minua kutsuu nyt tuo päivällisen jälkiruoka!





















Kansainvälinen eläintenpäivä on myös tänään, huomaa hajurako jota lähempänä ei voi kaveria nukkua : )


1 kommentti:

  1. Oi, ihana idea mieheltäsi ja vieläpä ihan täydellinen menu! Olen iloinen puolestasi.

    VastaaPoista